Hlavní obsah
Umění a zábava

Putin, tyran s velkým tajemstvím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: President of Russia / Twitter

Dostupné z: twitter.com/KremlinRussia_E

Putin si myslí, že je silná osobnost, ale není. Je to jen slaboch ovládaný mimozemskými bytostmi.

Článek

Je to tajemství, které bylo drženo v tajnosti po celá desetiletí. Vladimír Putin, prezident Ruska, je ve skutečnosti mimozemšťan. Ano, slyšeli jste správně - tento tvrdý, neoblomný vládce není z této planety.

Jak toto tajemství vyšlo na povrch? Několik zdrojů tvrdí, že byl Putin spatřen, jak se teleportuje ze svého paláce na Kremlu na palubu UFO, které ho převáží zpět na jeho domovskou planetu. Existují také spekulace, že Putin používá své mimozemské schopnosti k manipulaci s hmotou a energií, což mu umožňuje přesunout se kamkoliv na světě během okamžiku.

Ale co to znamená pro Rusko a svět? Mnoho lidí se obává, že odhalení Putinova mimozemského původu by mohlo mít nebezpečné důsledky pro naši planetu. Kdo ví, co se skrývá za jeho zdánlivě nekonečnými a brutálními válkami v zahraničí? Mohou to být jen testy mimozemské technologie, kterou Putin nyní testuje na našem světě.

Ale nebojte se, lidé! Pokud se Putin opravdu ukáže být mimozemšťanem, máme plán. Musíme mu ukázat, že jsme jednotní jako lidstvo a že nás nikdo nemůže ovládat a manipulovat. Pokud se proti němu postavíme, možná bude nucen opustit naši planetu a vrátit se tam, kam patří.

Ale nezoufejte, i kdyby Putin opravdu byl mimozemšťanem, můžeme ho lehce porazit! Zdá se, že mimozemšťané mají slabost pro klasické lidské potraviny, jako jsou hamburgery a pivo. Takže pokud bychom chtěli porazit Putina v ringu, měli bychom mu nabídnout burger a pivo a čekat, až se mu rozplynou jeho mimozemské zbraně.

Dávejme však pozor! Pokud to nevyjde, může Putin použít své mimozemské schopnosti, aby se přeměnil na obrovskou stvůru a začal ničit města. Ale nebojte se, máme pro to plán B. Stačí mu ukázat nejnovější epizodu oblíbeného ruského seriálu Máša a Medvěd a on bude zcela ztracen v ději a zapomene na své původní záměry.

Víte, mimozemšťané by se neměli snažit ovládnout naši planetu, ale měli by nás přijmout jako rovnocenné spoluobčany vesmíru. A pokud Putin skutečně pochází z jiného světa, měl by se snažit spolupracovat s ostatními zeměmi a nevytvářet konflikty.

Takže, pokud je skutečně Putin mimozemšťanem, vězte, že už dávno máme vytvořené zbraně, kterými půjde jednoduše zneškodnit. A když se příště díváte na jeho tvrdý obličej, vzpomeňte si, že i on je zranitelný a touží po něčem, co všichni my všichni - po pivu, lásce a dobrém jídle.

Rudy Baskerville je fake news a satira o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Neberte tento článek tedy vážně :)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz