Hlavní obsah
Umění a zábava

Okamura na hrad! Ale ne jako prezident, ale král.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Facebook Tomio Okamura

Tomio Okamura byl tajně zvolen do funkce krále. Jaké jsou jeho plány na budoucí chod České republiky?

Článek

Novinky ze světa politiky! Tomio Okamura, kontroverzní český politik a zakladatel strany Svoboda a přímá demokracie, se stal novým králem České republiky. Ano, čtete správně, králem! Tomio Okamura byl zvolen na tuto pozici tajnou volbou, která se uskutečnila na Pražském hradě.

Okamura, který se dříve snažil bojovat proti imigraci a zahraničním vlivům, se nyní stane nejvýše postavenou osobou v zemi. V nové funkci se Okamura hned zavázal, že bude usilovat o silnou a nezávislou Českou republiku.

Jeho prvním činem jako nový král bude vytvoření nové vlajky a hymny, které více odpovídají jeho vlastnímu vkusu. Vlajka bude mít leopardí vzor a na ní bude vymalována jeho podobizna, zatímco hymna bude obsahovat prvky jeho rapového singlu „Jsem svobodnej“.

Okamura se také rozhodl, že bude používat nový titul „Král Tomio I. Okamura“. Kromě toho chce, aby se jeho strana Svoboda a přímá demokracie stala jedinou povolenou politickou stranou v zemi.

Nový král se již také snaží najít vhodnou manželku, která by mu pomohla vést zemi. Své preference pro tento úkol už také oznámil. Hledá totiž krásnou, inteligentní a silnou ženu, která by měla ráda jeho styl oblékání a příležitostný rap.

Reakce na Okamurovo zvolení do funkce krále byly smíšené. Někteří lidé ho vítají jako novou naději pro zemi, zatímco jiní se obávají, že jeho kontroverzní názory a styl by mohly poškodit obraz České republiky v zahraničí.

Jisté je, že se v České republice bude dít mnoho změn, když je na trůnu nový král. Okamura už začal přemýšlet o tom, jak zlepšit ekonomickou situaci v zemi tím, že by prodával královské leopardy a zlato, které zdobí jeho řetězy. A kdo ví, co se ještě může stát, když máme v Čechách krále Tomia Okamuru. Budou nás čekat jeho slavnostní projevy o „svobodě a přímé demokracii“, kde bude předvádět své schopnosti rapovat a bude vyzývat k boji proti zahraničním vlivům a globalizaci.

Okamura také uvažuje o tom, že by mohl svůj palác přestavět na „Královo sídlo“, kde by se konaly slavnosti a recepce pro významné hosty, jako jsou například americký prezident nebo dalajláma.

Zatímco někteří lidé se těší na nové změny, ostatní mají obavy o budoucnost České republiky. Co když bude král Okamura stále více zasahovat do politických záležitostí a omezovat svobodu projevu a práva občanů? Co když bude tato monarchie připomínat spíše diktaturu?

Nicméně, někteří z nás by se mohli ptát: Proč se trápit otázkami budoucnosti, když můžeme užít nynější chvíle a sledovat Okamurovy slavnostní průvody a zlaté řetězy v televizi?

V každém případě, český politický svět se stal o kousek zajímavějším s novým králem Tomiem Okamurou. Doufejme, že to bude všechno pouze za účelem pobavení a že se nebudeme muset bát návratu do středověku.

Rudy Baskerville je fake news a satira o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Neberte tento článek tedy vážně :)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz