Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Kouzla žen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://pixabay.com/cs/illustrations/%C5%BEensk%C3%A1-s%C3%ADla-v%C3%ADkend-zm%C4%9Bna-rt%C4%9Bnka-985914/

Nejen ze své zkušenosti vím, že muži jsou někdy pod vlivem tajemných ženských sil, které ženy používají, aby si dokázaly, že vládnou mužům. Jakými silami tedy ženy vládnou?

Článek

My muži netušíme, jak ženy svoje čarodějné rejdy provádí. A asi nám to nikdy žádná z žen neprozradí, protože je to jejich tajemství. Protože máme svou hrdost, ani to vědět nechceme. Hlavním čarodějným místem je lednice. Zde se opakovaně v různých domácnostech dějí záhadné věci. Probíhá to asi takto:

Muž sedí v obývacím pokoji u televize a dostane chuť na něco dobrého. Vzpomene si, že v nedávné době mu jeho drahá polovička hlásila, že koupila dobrou klobásu. Vznese ke své choti dotaz:

„Máme ještě tu klobásu?“

„Ano, je v lednici.“

Muž opouští své pohodlné místo u televize a kráčí k lednici. Otevírá dveře a svým bystrým zrakem pátrá, kdepak se klobása nachází. Přejede pohledem poličku v nejvyšším patře. Zde klobása není. Dobrá, dívá se o patro níže. Také nic. Přechází do mírného podřepu a prohlíží d ů k l a d n ě zbylé poličky lednice. Klobása v lednici není. Muž se nevzdává, a ještě jednou prozkoumá pohledem všechna místa, kde by se mohla klobása nacházet a bedlivě studuje balíčky, které klobásu připomínají. Nic. Klobása zde skutečně není. V tuto chvíli muž musí přiznat svou porážku a hlásí:

„Ta klobása tady není.“

Čas ženského triumfu. Každá z žen se však k tomuto triumfu staví jinak. Ty hodnější, aniž by zvedly zrak, zavolají od kuchyňské linky:

„Je ve druhé poličce vzadu.“

Ačkoliv muž pátral i zde, klobása tam nebyla, teď tam ale je.

Ženy toužící upevňovat si své dominantní postavení k lednici přijdou a muže znemožní tím, že mu klobásu před jeho očima podají se slovy:

„Vždyť je tady, seš slepej?“

Ať se jedná o klobásu nebo máslo, žena muži dokázala, že tady doma vládne ona. Jistě, k odvetným akcím ze strany mužů dochází, jsou to ale chabé pokusy. A pokud by náhodou mužský pokus nabýval na síle, skončí celý příběh zase u lednice.

„Podej mi z lednice máslo.“

A je to tu znovu. Jde se kouzlit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám