Hlavní obsah
Názory a úvahy

Pokladny pro důchodce jsou zneužívané! Vleze jim tam kde kdo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Fronta na kasu až za roh? Nevadí, zařadím se jako osel a pak budu nadávat.

Billa v našem městě, není kdo ví co, ale zákazníků má hodně, v nejbližším okolí totiž nemá konkurenci.

Článek

Jen kecy, jak důchodci zdržujou, ale na samoobslužnou pokladnu nejde nikdo

Na pokladně seděly většinou dvě prodavačky a fronty byly dlouhé. Před pár týdny nastala změna. Je obsazená jedna pokladna a vznikl prostor pro 8 samoobslužných kas. A co myslíte? Fronta na tu prodavačku se vleče přes celý obchod a na samokase jsem sama. Stojí frontu na prodavačku penzisti? Ale houby! Stojí tam všichni od deseti let až do stovky. Mladší prožívají vzteky, jak to starým neodsýpá, ale přesto nejsou schopní si svůj nákup namarkovat sami. K dispozici je přitom šikovný mladý prodavač, ochotný, milý a vstřícný. Ihned po ruce, a když se něco nedaří, přiskočí a pomůže. Ale to ne. Jen stížnosti. Naprosto nepochopitelné. Těch osm samokas prostě nikdo nevyužívá, jen ti mladší hází zlostným okem po starých. Proboha proč? Zvolili si formu placení, měli na vybranou, čekají jako ovce v nekonečné frontě a jsou naštvaní. Co to je za lidi?

Pomalé penzisty ve frontě nesnesu, ale stejně se zařadím do fronty na jejich pokladnu

Buď se tedy naučím ve třiceti nebo čtyřiceti obsluhovat samokasu a zaplatím hned, pokud nějak tápu v položkách, které nemají čárový kód, což je u nebaleného pečiva, přiskočí ochotný mladík a ihned do vteřiny namačká za vás. A přesto se už celé týdny vleče fronta jako had přes celou prodejnu. Všichni se zařadí jak cvičené opice do šílené fronty na pokladnu s prodavačkou a jsou nasraní. Co to je za mentalitu lidí? Také jsou obchody, kde si vezmete čtečku, načítáte kódy kupovaného zboží a rovnou dáváte do tašky. Naprosto úžasný způsob. Ihned vidíte, kolik co stojí a kolik zaplatíte. Položky se dají vymazat, pokud si nákup výrobku rozmyslíte a vrátíte ho do regálu. Pak přijdete k samokase a na pár kliků zaplatíte. Žádné přerovnávání zboží z vozíku na pás u kasy a zpět do vozíku. Prostě je už všechno v taškách. A kdo myslíte, že tento super systém využívá? Skoro nikdo.

Pokladny pro důchodce jsou zneužívané

Každý se umí jen rozčilovat nad pomalými důchodci, ale že by se naučil něčemu novému, to ne. Stojí jako blb v nekonečné frontě a zalyká se vzteky, jak to dlouho trvá. A pokud řeknete, že raději nakupujete v maličkaté samoobsluze někde na odlehlém sídlišti, tak si tam nakupujte, tam asi nebude možné vybudovat samoobslužné pokladny, nebo vyhradit pokladny pro důchodce podle vašich ideálů. Se samoobslužnou kasou byste nejspíš stejně neměli zájem naučit se pracovat. Umíte jen krafat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz