Hlavní obsah
Umění a zábava

Na kafeečku s herečkou Bittnerovou: přirovnání k Marylin se směje a moc nevaří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Extra

Miluše Bittnerová v pořadu Na kafeečko

Miluje kávu a zelený čaj. Pozvání k rozhovoru přijala známá moderátorka a herečka.

Článek

„Je jí kus, ale má jednu z nejlepších ženských energií, jakou jsem kdy cítila“, vzpomíná Miluše Bittnerová na Věrku Mikulkovou. Českou profesionální kulturistku si pozvala do pořadu Na kafeečko, který natáčí Extra.cz a sledovat ho mohou i diváci Stream.cz. Takhle kontroverzní žena na sebe mimo jiné prozradila i to, že s přítelkyní má dva „kabelkové psy“. „Jsou to rozmazlení smradi, které teď kvůli plotýnce vozíme v psím kočáře a budíme tak dost velkou pozornost,“ usmívá se Věrka.

Nejemotivnější a zároveň nejnáročnější rozhovor byl pro Miluši s maminkou Adámka, který skončil po operaci mandlí v kómatu. Jejich povídání patří mezi ty díly, které nemají za cíl pobavit, ale pomoci. Na smutný příběh Adámka emotivně reagovali také čtenáři Stream.cz, mnozí nebyli schopni rozhovor poslouchat do konce. Přečtěte si jejich slova v diskusi pod článkem.

Další velmi upřímný a otevřený rozhovor byl s Jaroslavou Bobkovou-Stránskou. Česká herečka v něm promluvila o smrti půlroční dcery. „Víte, já jako maminka malé holčičky tohle vnímám hodně citlivě a musím říct, že už příprava na tohle povídání pro mě byla bolavá,“ vzpomíná Bittnerová. Zároveň dodává, že si váží toho, že její rozhovory mnohdy ukážou na problém a rozpoutají debaty o citlivých tématech.

Jako v případě Nely. V létě 2021 promluvila v pořadu Na kafeečko o hrůzách, po nichž se pokusila spáchat sebevraždu. Kvůli tomu skončila na vozíku, ale ani tak se nevzdávala a i s pomocí rehabilitací či terapií se snažila vrátit k normálnímu životu. Její příběh má ale smutný konec. Nela zemřela ve 31 letech po krátké a intenzivní nemoci v dubnu 2022.

Pozvání do pořadu Na kafeečko přijímají také legendy. Například Josef Zíma, Eva Hudečková nebo Miluše Voborníková.

Když Miluše dotočí rozhovory a odehraje představení v divadle, spěchá domů za manželem a dcerkou Betynkou. Právě ona je smyslem jejího života, její největší láska. Miluje, když může malému človíčkovi ukazovat svět a pomáhat mu se ho nebát. Co naopak nemá ráda, když ji média přirovnávají ke slavné herečce Marylin Monroe. „Ani stín její krásy nemám,“ říká skromně něžná blondýnka.

S přibývajícím roky problém nemá. Nedotkla se jí proto ani slova sexuoložky Laury Janáčkové. Ta v pořadu Na kafeečko natvrdo řekla, že žena po pětatřicítce utáhne muže jenom na vaření, atraktivita klesá. Bittnerová hrdě přiznává, že vařit moc neumí, pětatřicet jí bylo dávno, ale už nemá potřebu být atraktivní. Navíc v době, kdy jí umíral tatínek, našla svou víru. Útěchu nachází u zpovědníka, kterým je farář otec Pavel. Raduje se z maličkostí a z fajn lidí, které ji obklopují.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz