Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lucie Vondráčková může StarDance odpískat? Operace a do toho ještě Soňa

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

S Lukášem Bartuňkem patří mezi favority, nebo spíš patřili

Obout vysoké podpatky je pro Lucii Vondráčkovou nemyslitelné, maximem jsou tři centimetry. Operace palců, kterou před lety podstoupila, jí může hodně zkomplikovat letošní StarDance. A to není vše.

Článek

Za normálních okolností by Lucie Vondráčková a její taneční partner Lukáš Bartuněk patřili mezi hlavní favority letošní StarDance. Vždyť sympatická herečka a zpěvačka má taneční průpravu, pohybově je na tom skvěle. Ovšem vyplouvají na světlo komplikace, které mohou ambice páru zcela zhatit.

Románek? To určitě ně

V první řadě je to operace palců, po které se Vondráčková doma pohybovala na invalidním vozíků a prakticky cokoli pro ni byl problém. Zákrok sice podstoupila už před čtrnácti lety, trápení si však nese dodnes. „Ještě šest let po té operaci jsem si říkala, že kdyby mě oslovili ze StarDance, musím odmítnout, protože bych to nezvládla. Ale čas umí všechno malinko napravit,“ podotkla Lucie v pořadu Sama doma s tím, že vysoké taneční podpatky se jí netýkají.

Viditelně tím zaskočilo i svého tanečního partnera, ten asi o jejích bolestech neměl ani tušení. Mimochodem, Bartuněk je ve StarDance „pod dohledem“ své manželky Kateřiny. Tanečnice totiž soutěží s Oskarem Hesem. Snad i proto Vondráčková konstatoval, že mezi ní a Bartuňkem žádný románek čekat nelze. „Máme podobný humor, to je asi to největší lepidlo, pokud se do sebe ti dva nezamilují. Ale to u nás nehrozí.“ Ostatně i Vondráčková je zadaná, se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou tvoří spokojený pár.

Soňa je opravdu velký hendikep

U své lásky ale možná herečka ze seriálu Ulice bude dřív, než by si sama přála. A to nejen kvůli zmíněné operaci nohou. Podle všeho bude hrát velkou roli její ztvárnění učitelky Soni Čechové v nekonečném seriálu televize Nova. „Jsem tam fakt zlá a diváci mě nemají rádi. Musím jim dokázat, že nejsem Soňa, a to je hrozně těžké,“ uvedla Vondráčková. Moc dobře si totiž uvědomuje, že spousta lidí nerozlišuje mezi její seriálovou postavou a reálným životem. Pro mnoho televizních diváků je „ta mrcha“ z Ulice.

Navíc složení „divácké obce“ mýdlové opery a StarDance může být víceméně podobná. Vondráčková pak může předvést brilantní výkony, ale prostě od diváků nedostane potřebné hlasy, které by jí zajistily postup do dalšího kola. Doma tak může být opravdu brzy.

A je jedno, co se pak bude psát či povídat o nespravedlnosti apod. StarDance je jako soutěž takto nastavená. Je evidentní, že až tak nejde o taneční výkony, jako o show, o pobavení diváka. Navíc už se v minulosti několikrát stalo, že byly problémy s hlasováním a postupovali soutěžící, kteří možná v dalších kolech vůbec být neměli. Buď jak buď, vyhlídky Vondráčkové a Bartuňka nejsou úplně nejrůžovější. Na druhou stranu už 12. října od 20:05 na ČT1 budou moci přesvědčit, že umí tančit i bavit a že Soňa je někdo úplně jiný než Lucie.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz