Hlavní obsah
Umění a zábava

Lucii Vondráčkovou může vystřídat Dolly. Ve StarDance to lehce roztočí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se svolením DBM Video

Dolly Buster - zatím v klidu…

Nejen účinkující z Česka, kteří musí občas shodit nějaké to své kilčo, aby byli schopni udělat piruetu na parketě, mají se soutěží zkušenosti. Hvězdou stejného klání v Rakousku byla Dolly Buster!

Článek

Rodačka z Prahy, jejíž křivky se na televizních obrazovkách vyjímají, byla magnetem pro diváky již před nějakým časem. A překvapivě zaválela tak, jak nikdo nikdy nečekal a zamotala hlavu bookmakerům v sázkových kancelářích, kde se tipovalo na vítěze.

Ostudu Čechům Dolly neudělala

Kdo si myslel, že shoří jako papír hned po prvních taktech, byl vedle jak ta jedle. Přestože do tanečních nechodila, rozhodla se pár kroků naučit. Nechtěla totiž dělat ostudu svému tanečnímu partnerovi, kterým byl tyrolský profesionál Gerhard Egger!

Před soutěží samotnou si Dolly byla nucena koupit několik párů tanečních střevíčků a pak se pustila do tvrdé práce. Pronajala si malé taneční studio a zaplatila si lekce tancování. Poprvé nejspíš vypadala jako dřevo, ale protože je pohybově nadaná, rychle se dostala do rytmu.

Ten musela chytit tak, aby v soutěži ani jednou nezakopla a nepoškodila šaty, ve kterých na plac chodila. A protože si dávala velký pozor, nakonec se jí podařilo uspět, ostudu Čechům neudělala! Přízeň diváků jí udržela na obrazovkách až tak, že měla finále na dosah ruky…

Finále jí ulétlo o fous

Pokud si tedy dnes zpěvačka Lucie Vondráčková dělá starosti, jestli ještě bude vůbec po operaci palců u nohou chodit, když se doma pohybovala na vozíku, náhrada za ni může být v cuku letu.

Dolly Buster sice bydlí v Německu a do Čech jezdí jen občas, ale již jednou ukázala, že může být důstojnou reprezentantkou nejen v tanečním umění! Režisér Zdeněk Troška jí dal prostor v jednom z dílů filmového Kameňáku, byla hostem pořadu Nikdo není dokonalý moderátora Jiřího Krampola a zazářila i v kulinářské šou Čápi s mákem. Nasednout do letadla Dolly umí a za slabou hodinku může na pražské Ruzyni rolovat letadlo právě s ní jako další účinkující.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková by tak mohla v klidu a beze strachu o své zdraví trávit čas doma sledováním StarDance a posílat své kolegyni esemesky a držet jí pěsti, aby vyhrála. To se totiž Dolly Buster ve Vídni nepodařilo, i když hlasy televizních diváků vynesla právě ji a jejího tanečního partnera těsně před stupně vítězů.

Tanečník Lukáš Bartuněk tak může opět získat auroleu horkého želízka ve finále mezi účastníky. Možná by s Dolly Buster nechal v závěsu i Oskara Hese, který bude na parketu roztáčet sukně jeho manželce.

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz