Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kati ze SuperStar Osvaldová a Soukup žili jak na horské dráze. Rozdělil je až milostný čtyřúhelník

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons by Luděk Kovář, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

Gabriela Osvaldová musela svému exmanželovi odpustit mnohé. Jednoho dne pohár trpělivosti přetekl.

Pamatujete přísnou Gabrielu Osvaldovou a jejího manžela Ondřeje Soukupa, kteří méně zdatné soutěžící posílali bez okolků do patřičných mezí? Jenže na rozdíl od práce ve společném manželství oplývali spíš nerozhodností…

Článek

Gabriela Osvaldová a Ondřej Soukup se do povědomí diváků zapsali především díky společnému účinkování v porotě soutěže Česko hledá SuperStar od roku 2004, v tu dobu už ale měli díky vzájemné spolupráci na kontě manželé celou řadu známých hitů, které společně složili. Gabriela, která byla do té doby spíše herečkou, vystudovala pražskou DAMU a ztvárnila několik rolí v českých filmech a seriálech, začala i díky svému tehdejšímu partnerovi skladateli psát texty. Všechno prý začalo náhodně, když pro zpěváka Jiřího Korna napsala text k singlu Miss Moskva.

Foto: Wikimedia commons by Luděk Kovář, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

Skladatel Ondřej Soukup s talentovaným starším synem Františkem

Od roku 1988 začal pár společně skládat, Gabriela se vrhla naplno do tvoření textů k melodiím, které složil její partner. Společně vytvořili mimo jiné několikrát oceněné album pro Lucii Bílou s názvem Missariel plné hitů jako Láska je láska, Most přes minulost nebo eSeMes. Gabriela známé zpěvačce poté ještě otextovala dvě další alba, a lidé jí proto začali někdy přezdívat dvorní skladatelka Lucie Bílé. Manželé společně začali tvořit také skladby pro Divadlo Ta Fantastika. Nezapomenutelné jsou například jejich muzikál Johanka z Arku z roku 2000 a představení Zahrada rajských potěšení.

V soukromí to drhlo

Manželství těchto dvou talentovaných umělců bylo ovšem z jiného úhlu pohledu značně nekonvenční až bohémské. Společně mají dnes již dávno dospělého syna Františka. Ovšem zatímco pro Gabrielu jde o jediného potomka, Ondřejovi se před pár lety narodily ještě další dvě děti – Rebeka a Ondřej. Ani jeden z manželů se dlouhá léta netajil tím, že mají otevřený vztah a vídají se s milenci. Na oko to dlouhou dobu vypadalo, že je jejich vztah harmonický a ani jeden s tím nemají problém. Jak se ovšem ukázalo, tento fakt se změnil. Zatímco okolí dlouhou dobu jenom nechápavě pozorovalo, jak se ani jeden z páru netají svými milostnými eskapádami, jednoho dne Gabriele Osvaldové pohár trpělivosti přetekl. To když se její partner zamiloval do jiné.

Drsný rozvod a problémy s alkoholem

Sladěné hudební duo se začalo rozpadat, když Gabriela zjistila, že si její manžel našel o 26 let mladší známost Lucii Šoralovou, do které se zamiloval. Ona sama sice také začala vídat o 21 let mladšího přítele Mirka, nejspíš ale pochopila, že takto to dál nejde. Nejprve se přitom všichni čtyři navenek nějaký čas tvářili, že je mezi nimi vše v nejlepším pořádku. Dokonce se spolu ukazovali na veřejnosti.

Ostatně to, že to byla až právě Gabriela, kdo učinil nefunkčnímu prapodivnému milostnému čtyřúhelníku přítrž, později sám přiznává i její exmanžel Ondřej Soukup: „I když si všichni mysleli, že já Gábinu opustil kvůli Lucce, opustila mě Gábina. Už se mnou prostě nechtěla žít, a já se jí nedivím. Já se pak dva roky potácel a opíjel po barech, žil jsem velmi mládeneckým životem a musím říct, že to vůbec nebylo špatný. Jenže potom do toho vstoupila Lucka, začali jsme spolu chodit a dopadlo to tak, jak to obvykle dopadá,“ svěřil se skladatel pro web zeny.iprima.cz.

Soukup chytil druhou mízu

A právě s partnerkou Lucií chytil bývalý manžel Gabriely Osvaldové druhou mízu. Oženil se s ní jenom rok po rozvodu s Osvaldovou, tedy v roce 2017 a mají dvě děti. V manželství jsou, jak je vidět, spokojení, protože jejich svazek trvá sedmým rokem. A jak to tak vypadá, ani se svou bývalou dlouholetou manželkou a parťačkou není Soukup na kordy, jak by si možná někdo mohl mylně myslet. Zůstali dobrými přáteli a Osvaldová prý dokonce sem tam pohlídá jeho děti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz