Hlavní obsah
Rodina a děti

Matka roku na platformě TikTok

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: The Art of Travelling

Tiktok logo

Na tiktoku se před pár dny objevil záznam streamu, ve kterém mladá matka nazývá svého syna v živém vysílání debilním dítětem.

Článek

Tiktok je velmi populární platforma hlavně pro mladé diváky. Mladší vyhledávají hlavně bizární videa a tím je i toto.

Toto video se objevilo před pár dny. Kdy se začal záznam streamu šířit bleskově rychlostí po celém TikToku a měl přesah i na instagram.

Mladá maminka si stěžuje na svého syna, který za ní přišel a něco po ní chtěl. Tím ji ovšem vyrušil od její zábavy. A ona se v živém vysílání začala vyloženě vztekat.

Tak si to běžte vychovávat, běžte si vychovávat takovýhle debilní dítě. Běžte si to vychovávat. Protože, já se mu věnuju celej den a von prostě mi musí udělat reputaci nejhorší mámy
Maminka z Tiktoku

Padly slova jako postižené dítě, debilní dítě a začne mu vyčítat, že ji nenechá v 11 večer mít v klidu zapnuté živé vysílání. Když vynecháme fakt, že chlapečkovi by měly být tři roky, měl by tedy v jedenáct večer asi spát. Matka krásně ukazuje, jak se o děti rozhodně nestarat.

Další uživatelky TikToku ji ihned začaly nahlašovat na ODSPOD. Uvidíme, jak se celá situace bude dále vyvíjet.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz