Hlavní obsah

The Sims 5 se ruší! Jak bude pokračovat slavná značka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Zrušení vývoje „The Sims 5“ je pro mnoho fanoušků obrovským překvapením a zklamáním. Tento projekt, měl být přitom novou generací slavné série.

Článek

Po úspěchu předchozích verzí, zejména „The Sims 4,“ očekávali hráči, že „The Sims 5“ je pouze otázkou času. Nový díl měl přinést inovace, vylepšenou grafiku, lepší možnosti pro tvorbu postav a budov. Šeptalo se i o online prvcích. Před pár dny ale přišla šokující zpráva, vývoj hry, byl zrušen.

Jedním z hlavních důvodů, které vedly ke zrušení vývoje, byla podle neoficiálních zdrojů změna vize a směru, kterým se chtěla vývojářská společnost vydat. Interní problémy a neshody ohledně zaměření hry budily u fanoušků série hrůzu.

Nakonec ale bylo vše, poněkud jinak. Již dříve se objevily zprávy o něčem, co neslo označení „Project Rene“. Mnozí lidé mysleli, že se jedná o hru „The Sims 5“ o tu ale jít nejspíše nikdy nemělo. Pokračování oblíbeného simulátoru vlastně skončilo dříve, než mohlo začít.

Zároveň ale bylo oznámeno i něco dalšího, co už jistě fanoušky série potěší. „The Sims 4“ bude i nadále pracovat a dočká se mnoha dalších rozšíření.

Na říjen je v plánu rozšiřující balíček Life & Death (Život a smrt). Větší důraz bude kladen i na tvůrčí svobodu samotných hráčů. Hra dostane prvky, které usnadní tvorbu vlastního obsahu. Hra by se tak brzy měla dostat do bodu, kdy bude připomínat spíše nový díl série, než původní hru.

Série „The Sims“ tak rozhodně neřekla poslední slovo a ještě o ní několik let uslyšíme. Myslím, že vylepšování stávající hry, je daleko lepší zpráva, než očekávat nový díl série. Hráči nepřijdou o nahraný čas a i tak se dočkají nového obsahu.

Hra už se od „The Sims 2“ motala v bludném kruhu. Nový díl neměl téměř nic, co bylo v datadiscích. Ty vycházely s téměř totožným obsahem. Tomu bychom se měli v budoucnu vyhnout.

Zdroje k článku

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám