Hlavní obsah
Lidé a společnost

Top 5 důvodů, proč je existence v ČR bolest (nadsázka)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: VLaDOS

Bolest nejen v ČR

Víno je omluva pro to, že nás Bůh stvořil s vědomím. Toto moudro jsem si nedávno přečetl na vývěsním štítu obchodu s vínem a vzbudilo ve mně nápad na vypsání pár důvodů, proč je existence opravdu bolest.

Článek

Text je psán s nadsázkou a nemá nikoho přímo urážet.

5. Všichni jednou umřeme

Všichni jednou umřeme, to je známý fakt, umřu já, umřete vy, umřeme prostě všichni, ale rozhodně to je životní fakt, který by nás z těchto pěti měl trápit ze všeho nejméně, protože se to stane všem.

4. Seriál Ulice vás přežije

Ulice má ke konci minulého roku 4619 epizod a neplánuje skončit. Ulice se totiž bude vysílat nejen po smrti nás všech, ale až do soudného dne, kdy celá naše planeta bude pohlcena rozpínajícím se sluncem. A v posledních chvílích, kdy se kolem vás začnou tavit plastové kuchyňské nádobí, které jste si koupili po tom, co vám ho doporučil špatně nadabovaný herec z teleshoppingu, se na vás rozeřve z televize znělka a upoutávka na další řadu Ulice.

3. Soudní proces Čapí hnízdo je nekonečná smyčka

Popadneme koblihe a… no okej, tak ne. Kauza, která se s námi táhne už od roku 2008. Vždycky se začlo něco řešit a pak to vyšumělo do neznáma. Hlavní aktér Andrej „Koblihobaron“ Babiš nikdy nebude spravedlivě odsouzen, protože pokuta, kterou bude muset zaplatit, nikdy nepokryje celkovou škodu. Celé to připomíná cirkus, který se, bohužel, zase vrátí s dalším, stejně špatným představením jako minule… a předminule… a předpřed… no, chápeme se.

2. Televize Barrandov se nechystá v bližší době zrušit své vysílání

Televize, která si nikdy nehrála na žádný hodnotný zdroj informací, ale vždy dokázala přinést něco, co se stalo kultovním jako například: Reportáž a výrobě termonukleárních reakcí na 3D tiskárně, Aréna Jaromíra Soukupa, která se stala druhým domovem Ovčáčka a 3,14-tomia, a v neposlední řadě seriál Premiér, který odmítám dále rozebírat. Nejbizarnější postavou této stanice je bezpochyby její majitel Jaromír Soukup, který tam už moderuje naprosto všechno, přes zprávy Jaromíra Soukupa až po večerní čtení pohádek o Jaromíru Soukupovi čtené Jaromírem Soukupem. TV Barrandov jela na generátory, protože jim kvůli neplacení vypnuly elektřinu, takže uvidíme, jak to s ní nakonec dopadne.

1. Všichni milujeme prezidenta, ale vlastně nevíme proč

Češi mají přehnaně v lásce funkci prezidenta, protože ho berou jako všemocného vládce, který nás zachrání. Myslíme si to i přes to, že funkce prezidenta v ČR nemá prakticky žádné speciální pravomoce. V Americe se jako prezident dostanete k nejmocnějšímu arsenalu jaderných zbraní na světě, zjistíte co je v Oblasti 51 a tunu dalších věcí. Co přináší být prezidentem v ČR? Po nástupu zjistíte, že na Pražském hradě vytrhali předchozí kancléř a poradce prezidenta všechny měděné dráty ze zdí a prodali je, v Lánské oboře budete zakopávat o obaly od pudinku a mrtvá zvířata, ve skladu alkoholu najdete… nic a pokud, nedejbože, objevíte tajnou místnost ve sklepeních Lánského zámku, tak také najdete kotec a příslušenství pro chov Jiřího Ovčáčka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz