Hlavní obsah
Lidé a společnost

Fotoblog: Vlevo dole vyjelo na kampaň s Babišem, Nerudovou a Pavlem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy

Zpovídali jsme Babiše, Nerudovou i Pavla.

Podcast Vlevo dole na podzim vyrazil na tour se třemi hlavními favority prezidentských voleb. Výsledné reportáže najdete na Seznam Zprávách, tady na Médiu se ale můžete podívat na naše vlastní autentické zážitky.

Článek

Jako první jsme vyjeli na reportáž s Danuší Nerudovou do Ústeckého kraje. Poznatků bylo plno, ale nejvíc nás zaujal moderátor Honza Musil, který kandidátku na prezidentku oslovoval zásadně „Danuško“. A v jednu chvíli se tím sám tak rozparádil, že v sále sedícím studentkám začala říkat „holčičky“. Ty se to ale nenechaly líbit.

Foto: Seznam Zprávy

Já teda nejsem žádná holčička, vyslechl si moderátor od jedné z mladých žen.

Foto: Seznam Zprávy

Rozhovor s Danuší Nerudovou jsme dělali v přítomnosti umění. Bohužel to ale nebyla slavná koňská lampa, škoda.

Foto: Seznam Zprávy

Za celý den nahrávání s Danuší Nerudovou jsme se nestihli ani najíst. Zachránil nás dětský koutek nejmenované nadnárodní společnosti.

Natěšení jsme jeli na plzeňskou akci Petra Pavla, která slibovala lvíčata. Akorát byla o trochu méně roztomilá, než jsme čekali. Navíc se ukázalo, že plzeňská zoo je past, ze které se nedá vymotat.

Foto: Seznam Zprávy

Prezidentský kandidát poslouchá přednášku o genofondu lvů berberských. Václav Dolejší přemýšlí, jestli kdy viděl větší bizár.

Foto: Seznam Zprávy

„Vraťme Česku maso a krev.“

Foto: Seznam Zprávy

Žirafy bohužel odmítly mluvit na záznam.

Foto: Seznam Zprávy

Do zoo to šlo, ze zoo moc ne. Chvíli jsme uvažovali, že budeme muset přespat u zlatých rybek a pokusit se najít cestu ven až zítra.

Foto: Seznam Zprávy

Tak toto možná necháme radši bez komentáře.

Na závěr jsme si nechali opravdovou lahůdku, road show Andreje Babiše po Karlovarsku, kraji, který je historicky nejhorší úplně ve všem. Hlavní poznatek - jet do Sokolova den po vánočním večírku není úplně nejlepší nápad.

Foto: Seznam Zprávy

Václav Dolejší se infiltroval jako penzista. Tak dokonale splynul s okolím, že si toho nikdo nevšiml.

Foto: Seznam Zprávy

Řeknu vám úplně všechno, sliboval Andrej Babiš a my ani nedutali. Ale jak to bylo s StB a Čapákem jsme se stejně nedozvěděli.

Foto: Seznam Zprávy

A dokonce nás pustili k Babišovi! Ale jen na pět minut a hlídal nás kompletní tým.

My dva vás zas tak nezajímáme a rádi byste se spíš podívali na kandidáty samotné? Tak neváhejte pokračovat na Seznam Zprávy:

A nezapomeňte si poslechnout ani aktuální díl politického podcastu Vlevo dole, kde jsme odpovídali na otázky, které jste nám tady na Médiu kladli minulý týden. Díl si můžete pustit na Seznam Zprávách nebo podcasty.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz