Hlavní obsah
Aktuální dění

Vlevo dole: Kdo bude prezident a kdo pohoří? Zeptejte se nás na cokoliv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy/David Neff

Napište nám své otázky.

Máte na politický podcast Vlevo dole jakoukoliv otázku? Sem s ní. Na část odpovíme ve speciálním díle Vlevo dole příští týden a na další tady na Seznam Médiu.

Článek

Kdo podle Václava a Lucie postoupí do druhého kola prezidentské volby a s kolika procenty? Kdo skončí poslední? Nasadila SPD do prezidentské volby Jaroslava Baštu po domluvě s Andrejem Babišem? Odstoupí Pavel Fischer nebo Marek Hilšer před prvním kolem? A co může za tak extrémní neúspěch kampaně Josefa Středuly?

Na to všechno se můžete zeptat politických expertů Seznam Zpráv Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, kteří politiku z kuloárů sledují už mnoho let.

Odpovědi uslyšíte v díle, který vyjde ve středu 21. prosince (a na ty, které nestihneme, odpovíme tady na Médiu, tak nás nezapomeňte sledovat). Formulář je anonymní, e-maily nesbíráme, ale budeme rádi, když se u otázky podepíšete. A hlavně si po našem předvánočním díle dejte od politiky pauzu, protože v lednu začne ta opravdová lovecká sezona - prezidentské volby.

Anketa

Kdo si myslíte, že vyhraje první kolo voleb?
Pavel Fischer
3,3 %
Jaroslav Bašta
2,5 %
Josef Středula
1 %
Petr Pavel
15,4 %
Tomáš Zima
0,5 %
Danuše Nerudová
24,8 %
Andrej Babiš
50,9 %
Karel Diviš
0,9 %
Marek Hilšer
0,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2418 čtenářů.

Vlevo dole můžete 21. prosince i kdykoliv jindy poslouchat na Seznam Zprávách, na podcasty.cz a ve všech podcastových aplikacích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz