Hlavní obsah
Aktuální dění

Jak bude vypadat výměna na Hradě? Zeptejte se komentátorů z Vlevo dole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy/David Neff

Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší, autoři podcastu Vlevo Dole.

Vlevo dole nabízí znovu možnost zeptat se na cokoliv, co vás zajímá. Na vaše otázky odpovíme v příštím díle našeho podcastu.

Článek

V jakém stavu najde Petr Pavel, až přijde na Hrad, prezidentskou kancelář? Kde skončí nejbližší okolí Miloše Zemana, až se současný prezident odebere pryč z Lán? Jmenuje Zeman předsedu Ústavního soudu, jak tím několikrát vyhrožoval, nebo ho Pavel přemluví, aby to nedělal? A o čem si budou dva prezidenti povídat, až se konečně potkají – jak říká Andrej Babiš – „na čtyři oči“?

Otázek kolem výměny hlavy státu je spoustu. Komentátoři a reportéři Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková v podcastu Vlevo dole jsou ti nejpovolanější k tomu je zodpovědět. Nebo se o to aspoň pokusit.

A pokud vás zajímá cokoliv dalšího ze zákulisí české politiky, zeptejte se nás taky. Rádi se konečně budeme chvíli věnovat i něčemu jinému než prezidentovi.

Odpovědi uslyšíte v díle, který vyjde ve středu 8. února. Formulář je anonymní, e-maily nesbíráme, ale budeme rádi, když se u otázky podepíšete.

A na závěr se ještě zeptáme my vás:

Anketa

Myslíte si, že Vratislav Mynář a Martin Nejedlý po konci mandátu Miloše Zemana emigrují?
Ano, oba
16 %
Jen Nejedlý
40,9 %
Jen Mynář
1,1 %
Ani jeden
42 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 362 čtenářů.

Při čekání na náš další díl si můžete zatím pustit aktuální epizodu Vlevo dole. Případně si ji můžete pustit také na Seznam Zprávách nebo na webu Podcasty.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz