Hlavní obsah

Důchodce bez povolenky nesmí z domu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

stojí nás nemalé peníze

Důchodci jsou problém dnešní doby, který se musí razantně vyřešit.

Článek

My mladí, progresivní lidé jsem neustále bagatelizováni od státu ve prospěch důchodců. Tudíž je čas, přijmout tvrdá opatření vůči této nezbytné části populace která zatěžuje a vysává Sociální systém našeho státu.

Staří, ti mají zákaz

V dnešní době, každý musí stoprocentně fungovat, pokud to nedokáže nic si nezaslouží a to je dobře. Staří nesplňují, moderní společenské normy věčně jen všechno a všechny zdržují. Pro správný chod společnosti, by se osobám 65 a více let měl omezit pohyb mimo svůj domov.

Každý z nich, by měl od úřadu dostat povolenky na koupi základních potřeb, v určitém počtu na měsíc a platné pouze ve vybraném časovém rozmezí. S tím to návrhem, docílíme toho že staří budou v nějaké formě vůči nám konečně solidární.

Naštval Vás článek, gratuluji, byl to účel. Chtěl jsem ukázat, jak snadno může vzniknout rozdělení společnosti a že v mém případě je klávesnice ostřejší než meč. Odsuzuji, generalizující články neboť ,,stáří není zločin,,

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz