Hlavní obsah
Video

„Můj největší experiment chutnal jako vepřové v prasečáku,“ říká kuchař Tomáš Popp

Článek

Tomáš Popp je kuchař, kterého možná znáte z pořadu Kluci v akci. Je ale hlavně manažerem reprezentace kuchařů a cukrářů České republiky, organizátor farmářských trhů, hvězda televizních kulinářských show (i když tvrdí, že ne) a západočeský patriot. Stal se také hostem osmého dílu Westcastu.

O čem jsme spolu hovořili? Zajímalo mě, jak vlastně funguje kuchařská reprezentace, jak těžké je stát se reprezentantem a co je vlastně úkolem manažera. Tomáš Popp hovořil i o tom, jak si stojí naši kuchaři i naše kuchyně v porovnání se světem. Došlo ale samozřejmě i na řadu specialit a exotických jídel. Víte třeba, jak chutná vepřový konečník? Tomáš Popp to vyzkoušel za vás.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít publikovat svůj obsah. To nejlepší se může zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz