Hlavní obsah
Lidé a společnost

Chcete nová prsa? Můžete si o ně zasoutěžit s Leošem Marešem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: cottonbro studio / Pexels.com

Internetové soutěže opět narazily na své dno. Výhry jako knihy, kosmetika, mobily už nefrčí, teď jsou in plastické operace.

Článek

V jednom z nejnovějších postů na svém profilu přichází moderátor a zpěvák Leoš Mareš s neotřelou placenou spoluprací na plastickou chirurgii. Pokud budete mít v propagované soutěži štěstí, můžete vyhrát poukaz na nová prsa!

Protože opravdu, co by mohlo být lepší vyhrát, než možnost nechat si udělat pěkná céčka nebo déčka? Znáte snad lepší způsob, jak oslavit krásu lidského těla, než ho přešít dle libosti? Ňadra zvednout a zvětšit, nos à la Barbie, odsát tuk z břicha, do hýždí ho zase doplnit.

Někteří skeptici by mohli namítat, že soutěže o plastické operace mohou posílit nerealistické standardy krásy a podporovat povrchní hodnoty. Co bychom se ale trápili tím, že je převážně dospívající mládež již tak deprimovaná ze svých dokonalých idolů na sociálních sítích? Byť jsou projetí filtrem od shora až dolů. Opravdu, kdo má čas na hloupé argumenty, když se nabízí šance na výhru estetického zákroku? Etika i realita ať jdou stranou.

Proč bychom se měli trápit tím, kdo jsme, když můžeme být dokonalí dle aktuálního trendu?

A jelikož se mi vůbec nelíbí diskriminace mužů, do komentářů mi můžete napsat, jaká by měla být hlavní výhra pro pány. Třeba se v příští soutěži dostane i na ně.

Foto: Printscreen instagramu Leoše Mareše

Placená spolupráce Leoše Mareše

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz