Hlavní obsah
Názory a úvahy

Podle Babiše planetu zničí zelení šílenci a mléko nebude bílé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hnutí ANO/Veřejně dostupné foto

Co slovo, to perla. Alespoň tak se dají nazvat výroky Andreje Babiše, který své podniky hájí ze všech sil. Ve svém posledním rozhovoru prohlásil, že vysoké ceny potravin mohou mimozemštané.

Článek

V posledních dnech se hovoří o neustálé hospodářské krizi a propadu. Hovoří se o tom, že ceny potravin nastavují samotní politici, kteří mají velkou moc. Podle některých je to právě Andrej Babiš, který určuje ceny našich potravin. Jak by to ale udělal? Babiš nám to hezky pěkně vysvětlil.

Babiš se hájí a padají moudra

Během toho, co Andrej Babiš obhajoval své podnikání, se zmínil o tom, že ceny potravin jsou vysoké především kvůli ziskům energetiků. Za to prý jeho firma nemůže. Podle něho slouží zvýšení cen potravin jako záminka, jak jeho osobu a podniky znemožnit. Tato vláda a premiér neznají nic jiného než Antibabiše a kritiku Agrofertu, prohlásil jednou ve svém rozhovoru Andrej Babiš. Ale jak to tedy je?

Poukazuje na zelené šílence, jeho web je také zelený

Podle Babiše v Česku funguje takzvaný volný trh, proto si lidé a politici mohou dělat co chtějí. Nikdo nikoho neomezuje, nikdo nic nereguluje a pak máme draho tak, jak jsme nikdy neměli. Ale proč Babiš poukazuje na mimozemšťany? Zmínil, že s nedostatkem potravin se potýká celá planeta, problémem světa je podvýživa a v budoucnu bude potřeba o šedesát procent potravin víc.

Nebudou krávy, nebude mléko

Podle Babiše tak zelení šílenci chtějí zničit i evropské krávy a nebude bílé mléko. To nám snad Andrej chce naznačit, že nám mimozemšťané vše vezmou? Když se však podíváme na oficiální stránky Agrofertu zjistíme, že jsou také celé zelené. Myslí tím tedy Andrej Babiš sám sebe? Proč poukazuje na zelené šílence, když jeho web je také celý zelený? Je tedy dost možné, že se v budoucnu dočkáme zeleného mléka, které bude vyrábět sám Andrej Babiš.

Zdroje: Článek je zpracován na základě odkazů uvedených v textu a vlastním názoru autora.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz