Hlavní obsah
Názory a úvahy

Když se na parket StarDance vrátil Maršálek, lidé se nadšením mohli zbláznit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Česká televize - se svolením veřejně dostupné dílo

Poslední finálový večer se znovu všichni vypadlí vrátili zpět na taneční parket. A mezi nimi nechyběl ani doposud diváky kritizovaný Josef Maršálek. Teď se ale situace změnila.

Článek

Poslední finálový večer pořadu StarDance je tady. Tři soutěžící začali bojovat o post absolutního vítěze soutěže. Jak si někteří diváci všimli hned na začátku, porota je poslední večer této soutěže opravdu mírná a shovívavá. Možná je to také taktika, aby si diváci sami rozhodli o tom, kdo je ten nejlepší a kdo si zaslouží stát se vítězem. Téměř všichni od poroty vždy dostali plný počet bodů. Slova chvály padala neustále dokola a kritika tento večer ani nezazněla. Ten největší moment, moment překvapení, nastal ve chvíli, kdy se na taneční parket vrátili zpět ti, kteří již soutěž během celého vysílání opustili.

Maršálek bodoval

To ještě nikdo netušil, že když se na taneční parket vrátí doposud nejvíce kritizovaný cukrář Josef Maršálek, stane se něco, co se ještě nestalo. Po celém sále se začal vznášet bouřlivý potlesk a všichni přítomní ho začali do rytmu jeho tance podporovat potleskem. Josef tím všem dokázal, že byl velmi oblíbený a tančit prostě umí. Navíc mu to neskutečně slušelo. Poprvé měl zcela vyžehlené vlasy, dobře ušitý oblek a tanec si užíval jako naprostý profesionál. Můj osobní názor je takový, že kdyby ho dnes měla porota oznámkovat, zajisté by od všech dostal plný počet bodů. Zde se ukázalo, že když tanečník není pod tlakem a vlastně mu o nic nejde, tanec dokáže předvést na nejvyšší možné úrovni. Proto se na internetu začaly objevovat velmi bohaté diskuze o tom, že se do finále měl dostat cukrář, nikoliv kajakář. Ale jaký je v tom vlastně rozdíl?

Do finále se měl dostat Maršálek

Podle diskutujících měl být ve finále Josef Maršálek. Podle diváků je příjemný, milý, usměvavý a má pořádnou postavu. Lidé kajakáře kritizují za to, že kdyby po svém boku neměl tak dobrou taneční partnerku, kterou má, sám by to nikdy nedokázal. V jednom ze svých rozhovorů přiznal i Vávra, který své partnerce děkoval za to, co ho všechno naučila a jak krásné choreografie pro ně připravuje. Původně kritizovaný Josef Maršálek se nyní stal miláčkem všech. Pokud se na něho dnes chtěli televizní diváci dívat celý večer a přáli mu dostat se do finále, měli pro něho posílat hlasy a ne jej neustále kritizovat. Vše je ale jenom soutěž a všichni účastníci si to uvědomují.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz