Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance je naprostý propadák. Hradilek se dostal do finále, lidé se na něj už nebudou dívat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Foto: Česká televize/veřejně dostupné dílo

Devátý večer StarDance se nesl v duchu latiny, valčíku, romantiky a elegance. Bylo to opravdu napínavé, ale výsledek opět ovlivnili diváci. Ale to, jak to dopadlo, je naprostá ostuda. Už se na to dále nikdo nechce dívat.

Článek

Devátý soutěžní večer pořadu StarDance byl opravdu napínavý. Všechny páry nám ze začátku musely ukázat dva tance, ve kterých jsou si jistí. Oba tance byly vždy skvostné a bravurní, lidé byli nadšení, ale porota stále nespokojená. Všichni tři porotci dokázali všem tanečníkům, že neodpouští jediný prohřešek. Téměř na každém si našli alespoň malou chybičku. Bylo to napínavé, ale diváci rozhodli. Všichni si ze začátku mysleli, že vypadne kajakář Vavřinec Hradilek se svou taneční partnerkou Kateřinou Bartůněk Hrstkovou. Jak se však mnozí shodli a já s nimi musím jen souhlasit, on prostě tancovat neumí a tanec tancem dělá především jeho partnerka.

Bylo to napínavé

Když však přišlo na první vyhlášení výsledků, všichni čekali, že se do finále dostane jejich favorit. Postoupila Eva Adamczyková a Darija Pavlovičová. Chvilku radosti si tak užívaly dvě horké favoritky. Do rozstřelu postoupila Iva Kubelková a Vavřinec Hradilek. Pak se znovu spustilo hlasování a všem bylo jasné, že prostě musí postoupit Iva, která to ve svých 46 letech umí rozpálit. Ona si také do rozstřelu připravila sambu, ve které ukázala, že je prostě kus ženské, která na to má. Lidé podle diskuzí byli nadšení a moderátorce posílali hlasy. Nikdo nechtěl, aby postoupil kajakář, který nejenže je podle některých malý a nevzhledný, ale navíc neumí ani tancovat. Diváci však rozhodli jinak a výsledek byl opravdu šokující.

Na finále se nikdo dívat nebude

Kajakář zase dokázal, že tancovat umí. Ale pozor, rozhodli o tom samotí diváci, kteří ho chtějí vidět ve finále. Co si ale budeme povídat, Vavřinec ve finále nemá co dělat a bude mít opravdu velký problém, aby dokázal, že tam patří. Postaví se proti němu dvě silné konkurentky, které jsou v tanci o několik kroků dopředu. Horkou favoritkou na výhru je stále snowboardistka Eva Adamczyková, která každý večer dokazuje, jaké velké posuny dokáže během jednoho týdne udělat. Vavřinec si po tanečním parketu jen tak ladně chodí, prochází se a vypadá, jakože ho to vůbec nebaví. Ale někoho takového diváci nyní poslali dál a zřejmě je jeho vystupování baví. Po skončení živého vysílání se však na tento pořad na sociálních sítích snesla obrovská kritika a lidé se shodli na tom, že se na finále už dívat nebudou.

Podle některých diskutujících je to vše jen komedie, jak zaujmout diváky. „Kajakář prostě do finále nepatří. Je to prostě trapný, jen ho tam poslali, aby si zajistili sledovanost,“napsal jeden z diskutujících. „Tahle soutěž není o tanci, je to o tom, aby se zaujali lidi a ty potom posílali zbytečný hlasy, stejně si tam všichni udělají, co chtějí, jinak by takový kopyto nemohlo postoupit,“ dodal další sledující. „Vavřinec je dobrej ve sportu, je to skvělý kajakář, který umí vyhrávat na vodě, ale nezlobte se na mě, do tance nepatří. Na finále se rozhodně dívat nebudeme, to bude propadák,“ dodal jiný sledující.

Bude to trapas

Jak se mnozí shodli a já musím souhlasit, velké finále StarDance bude opravdový trapas. Postaví se proti sobě tři tanečníci, z toho dva opravdu horcí favorité. Eva a Darija umí tancovat naprosto perfektně a obávám se, že se Vavřinec akorát ztrapní. Bohužel jeho tanec není o tom, co předvede on, nýbrž o tom, jak celé jeho přešlapy zachrání jeho taneční partnerka. Ta je totiž dokonalá a ví, že je třeba napravit to, co se jejímu kolegovi nepovede. Bohužel diváci rozhodli a my se tak příští týden budeme muset dívat na to, jak jeden tančením nezapadá mezi ty ostatní.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz