Hlavní obsah
Aktuální dění

StarDance terčem kritiky. Diváci chtěli hlasovat pro Ivu Kubelkovou, ale sms brány nefungovaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Public domain

Dnes jsem si přečetla několik článků o tom, jak pořad StarDance čelí velké kritice. Podle všeho totiž nefungovala klíčová událost, kterou je hlasování. Jak to tedy ve skutečnosti bylo?

Článek

Na internetu jsem si dnes odpoledne přečetla několik zajímavých článků, které mě donutily k zamyšlení. Manželka Zdeňka Chlopčíka se totiž rozhodla vyjádřit k sobotnímu hlasování, které podle jejích slov nefungovalo. Sama na sociální síti přiznala, že se snažila hlasovat pro svou oblíbenou favoritku Ivu Kubelkovou, ale hlasovací brány nefungovaly. Jak je to možné? Podle manželky Zdeňka Chlopčíka je vše jasně naplánováno a bylo to vše způsobeno schválně. „Absolutně neměli vypadnout oni dva. Posílali jsme hlasy, ale bylo to přehlcené a nešlo to odeslat. Iva je neskutečná, jako človíček se srdcem na pravém místě, tak i jako tanečnice. Nemáte se za co stydět,“ napsala na svém profilu na Facebooku Brigita Chlopčíková, která se rozčilovala nad tím, že nemohla hlasovat pro svého oblíbeného favorita. K diskuzi se následně přidali i další lidé, kterým se stalo něco podobného.

Nestalo se to poprvé

Co je nutno podotknout, jsou další diskuze na Instagramu a Facebooku. I zde se mnoho lidí shoduje na tom, že hlasy svému favoritovi nemohli poslat. Údajně několik minut sms brány vůbec nefungovaly a mluvčí České televize to omlouvá tím způsobem, že si za to mohou vesměs diváci sami. Podle ČT totiž nemají povolené placené služby, špatně odesílali sms zprávy a také, že byla technická chyba na straně diváků. Je ale zajímavé, že by byla zrovna chyba u paní Chlopčíkové, jejíž manžel sedí v porotě. Je jasné, že zrovna ona nemá zapotřebí šířit poplašné zprávy a dělat svému manželovi ostudu. Jak se však někteří shodují, tato situace se nestala poprvé.

Všichni máme v živé paměti 28. října, kdy Česká televize odvysílala slavnostní předávání státních vyznamenání. Tato událost připadala na sobotu, a proto byl výjimečně pořad StarDance přesunut na nedělní večer. Čeho si však mnozí diváci všimli je, že se na webu ČT edu v neděli ráno objevila zpráva o tom, že soutěž StarDance opustila Ivana Chýlková. Ten den však nikdo nevypadl, ale o to větší záhadou se stal fakt, že Ivana Chýlková ve skutečnosti v neděli večer vypadla. Jak to tedy s tím hlasováním doopravdy je?

Je to jenom podvod, míní diváci

V internetových diskuzích se lidé začali shodovat na tom, že hlasy diváků vůbec nejsou podstatné, a o tom, jak to dopadne, rozhoduje samotná Česká televize. Podle všech je více než jasné, že Iva Kubelková musela mít mnohem více hlasů než samotný kajakář Vavřinec Hradilek. I její tanec byl o několik procent lepší a zajímavější. Záhadně se však do finále probojoval Vávra. „Je to jasný podvod. Oni už teď ví, kdo to vyhraje. Ty hlasy se jim jen hodí jako kapesné,“ napsala jedna z naštvaných divaček. „Jak je možné, že v neděli ráno se na webu ČT edu objevila zpráva o tom, že vypadla Ivana Chýlková, která během několika minut byla stažena. Chýlková, ale hned druhý den večer doopravdy vypadla, je to fakt komedie. A teď nejdou posílat hlasy, ale televize bude tvrdit, že hlasy posílat jdou, tak jak to doopravdy je,“ dodala jiná fanynka. Jak to ve skutečnosti je, nikdo z nás neví. Jediné, co si všichni můžeme přát je, aby tuto sobotu vyhrál náš oblíbený favorit.

Zdroje: Autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz