Hlavní obsah

Setkání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předposlední část z cyklu o Darech

Článek

Ten den byl deštivý. Imori byla venku s Tikem. Šli na krátkou procházku, kde spolu chtěli trénovat své schopnosti. Najednou se proti nim objevil portál, ze kterého vyšli dva kluci. Imori a Tiko se samosebou docela vyděsili. Pak se ale ukázalo, že oba příchozí nejsou nebezpeční.

Ti dva se představili jako Mathew a Miko. Prý přišli do tohoto světa a času kvůli obdarovaným, o kterých se dozvěděl Miko ve svém snu. Mělo jich být celkem sedm a jeden nemrtvý. Měli se sejít a společně vést povstání s neznámým mužem a jeho armádou proti Stínu. Imori a Tiko měli být prvními ze snu.

Když jim takto Miko vysvětlil situaci a poté je požádal o společný odchod, souhlasili. Nechali se společně vtáhnout do nového portálu. Na druhé straně na ně čekal prostorný pokoj, který jim Mathew představil jako společný. Nacházel se na pomezí všech dimenzí a časů - nikde a všude.

Druhého dne se kluci opět vydali na hledání ostatních obdarovaných. Po, pro Imori a Tika, pár minutách se vrátili vyčerpaní s další dvojicí, jimiž byli Will a Emiris.

Třetího dne si vedli podobně a opět přivedli zbývající pár - živou Sally a ducha Quintyho. Nyní byla jejich sestava kompletní.

Čtvrtého dne si představili své schopnosti, kdo mohl i s menší ukázkou. Po předvedení svých darů a zdatností v jejich ovládání začaly přípravy - přípravy na povstání. Tvrdé tréninky na koordinaci všech členů a jejich možností.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám