Hlavní obsah
Lidé a společnost

Osobní tragédie Evy Burešové: Na dítě skončila sama a musela shánět peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin), CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Jedna z nejpopulárnějších hereček současnosti neměla nikdy na růžích ustláno. Když už si Eva Burešová myslela, že potkala toho pravého, osud jí přichystal velkou ránu.

Článek

Hvězda seriálu ZOO na první pohled působí dojmem, že má v životě na růžích ustláno. Eva Burešová získává vysněné role v seriálech i muzikálech, jediné, po čem snad ještě touží, je Český lev za filmovou roli. Žádná pořádná ale stále nepřichází - a Burešová je (ačkoliv možná neprávem) zapsaná zkrátka jako seriálová herečka.

První zklamání

Přitom ani v osobním životě se jí těžké situace nevyhýbají. Když potkala hudebníka Michaela Krásného a později s ním otěhotněla, byla přesvědčená, že je to navždy. Jaké pak bylo překvapení, když dal Krásný přednost kariéře před rodinou a opustil Evu i jejich syna Nathaniela. Tehdy prohlašovala, že žádného muže už nechce ani vidět a patří jen svému synovi. „Byli jsme nejlepší kamarádi. Jenže po narození syna to partner přestal zvládat,“ řekla.

Měla pak také co dělat, aby se postavila na vlastní nohy. Nikdy nepochybovala, že se o rodinu postará, lehké to pro ni však nebylo. Ze začátku totiž podle mnohých vyjádření neměli expartneři dobré vztahy. Pomohl jí seriál Slunečná, díky kterému získala stabilní příjem. Je však zvyklá se otáčet a vydělat si zkrátka umí. Ve vztahu by kvůli penězům rozhodně nezůstávala.

Co je špatně?

V tom se potkala s Markem Lamborou a z romantického příběhu se stal naprostý fenomén. Netrvalo dlouho a po pár nevydařených krátkých románcích potkala kuchaře Přemka Forejta, kterému porodila syna Tristana Williama. Koupili si dům, psa, vyrazili na několik romantických dovolených. A zdá se, že jsou opravdu šťastní. Nebo snad ne?

Poslední dobou stále častěji mluví o tom, že jí showbyznys zraňuje a ubližuje, přála by si mít malý krámek, kde bude vykládat karty nebo jen prodávat vzácné kameny a bylinky. I Forejt se nechal několikrát slyšet, že je jeho Evička křehká duše. Čeká jí další drsný pád na dno? Z výsluní, kde už se drží několik let, to snad ani není možné, ale i toho největšího úspěchu se dá jednou přejíst…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz