Hlavní obsah
Umění a zábava

Zvrat po odchodu Burešové. Seriál ZOO budou dávat každý den, Prima chystá překvapivou změnu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Tak tady bude možná Eva Burešová litovat! Ačkoliv si talentovaná herečka chce dát minimálně na rok od seriálů pauzu a předtočila tak dopředu i díly do ZOO, aby měla klid, seriál nakonec poběží i bez ní. Dříve přitom byla jeho hlavní hvězdou.

Článek

Bez Burešové to nejde? To už ani zdaleka není pravda. Na začátku seriálu ZOO si zahrála hlavní postavu, ale už ve chvíli, kdy odcházela kvůli těhotenství, se ukázalo, že se příběh bez ní obejde. Teď bude muset znovu - herečka si chce dávat na rok pauzu.

Konec seriálu byl odložen

Seriál ZOO měl sice končit, ale Prima se podle zdroje blízkého natáčení nakonec rozhodla jinak. Nový projekt, který měl oblíbené příběhy diváků nahradit, odložili. Je dost možné, že za to může neúspěch těch předchozích.

Například Tomáš Klus s letní romantikou Zalez do spacáku díru do světa neudělal. Diváci vstřícně nepřijali ani novinku Lež na pláži, za kterou stálo jindy úspěšné duo režisér Vojtěch Moravec a jeho žena Sandra Nováková. Ti to přisuzovali mizerné propagaci, ale možná se jen zkrátka netrefili do chuti diváků.

Tvůrci vsadí na mladé tváře

Oproti tomu je seriál ZOO už osvědčený koncept. Spoléhá totiž na to, co se vyplatilo už u Slunečné - barevné ateliéry, Eva Burešová, romantika, mladé tváře. Právě těch by mělo přibýt. Nedávno naskočila do seriálu Nelly Řehořová a na mladé herce hodlá Prima vsázet i dál.

Překvapivě by také měla Prima vysílat seriál každý den, bere si inspiraci například u Ulice. Díly možná budou kratší, příběhů bude víc, ale zřejmě půjde o rychlé zápletky. Bude právě tohle něco, co diváky bude bavit? To se dozvíme už brzy! Nový koncept by měli začít zkoušet pravděpodobně na podzim.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz