Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lucie Vondráčková se neustále s manželem přetahuje o syny, o pracovní nabídky nouzi nemá

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pavel Gwužď/Nextfoto.cz - zakoupená licence

Herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková se rozhodně nezdá. Kromě toho, že má svůj soukromý život pestrý a napínavý, v práci se jí daří skutečně dobře. V Ulici má stálou roli Soni Čechové a na podzim naskočí do taneční soutěže StarDance..

Článek

Představitelka Soni umí být pořádně mazaná i v soukromém životě. Rozvod s Tomášem Plekancem ji moc mrzel a hodně vyčerpal. Nejraději by o něm zřejmě ani neslyšela, ale spojují je jejich dva synové Matyáš a Adam. Plekanec se svých dětí rozhodně nehodlá vzdát, a proto uspořádal pro Adama oslavu devátých narozenin. Fotkou z party, na níž jsou všechny čtyři děti, se pak pochlubil na sociálních sítích. Lucie Vondráčková však zcela nečekaně tuto fotografii okomentovala.

Ve svém příspěvku svého bývalého manžela ujistila, že ona a její děti se mají dobře a léto si rozhodně užívají. Zpěvačka odletěla spolu s přítelem a bojovníkem MMA Zdeňkem Polívkou a oběma syny na Krétu. Plekanec tak na vlastní oči viděl, že jsou kompletní rodina a nestrádají. Sám Polívka pochází z početné rodiny, takže nemá problém se starat o další dvě děti.

O práci rozhodně nemá nouzi

Herečka Lucie Vondráčková je navíc v posledních měsících pořádně vytížená. Pravidelně natáčí seriál Ulice, kde získala roli nekompromisní a protivné ředitelky Soni Čechové, která všem šlape na paty. Je zlá a mstivá, a to se Lucii líbí. Přiznala, že si ráda roli mrchy zahraje a nemá s tím problém.

Do toho teď začala aktivně trénovat na taneční soutěž StarDance, kde se již na podzim pokusí zabojovat o výhru. Kromě toho, že je Lucie nadaná a talentovaná, se můžeme těšit na velmi napínavý souboj zajímavých osobností. „Já nemám problém s tancem, já se na to těším. Moji synové mi dokonce řekli, že jim snad neudělám ostudu a nebudu brečet,“ prozradila Lucie ve svém rozhovoru, kde popisuje, jak její příprava bude pokračovat. Na Instagramu dokonce ukázala, jak trénuje a musíme říct, že jí to jde skutečně dobře.

Zdroje: Instagram, Freelite.cz, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz