Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tereza Brodská utíká od svého manžela. Pořád pracuje, doma se skoro nepotkávají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=120057406

Herečka Tereza Brodská momentálně nemá nouzi o pracovní nabídky. Herečka jde z filmu do filmu a diváci jsou nadšení. Ale je nadšená i její rodina? V kuloáru totiž létají informace o tom, že raději chodí do práce, aby nemusela být se svým manželem.

Článek

Herečku Terezu Brodskou jsme několik let mohli vidět v seriálu ZOO, kde ale před nedávnou dobou skončila, protože její dějová linka neměla žádného dalšího pokračování. Pravda je ale trochu někde jinde a zdroje z okolí tvrdí, že Tereza Brodská chtěla mnohem více peněz, než jí televize Prima nabídla. A protože se nedokázali dohodnout na podmínkách, raději odešla, než aby dostala vyhazov.

Místo toho se tak po několika letech vrátila na obrazovky televize Nova, a to do nekonečného seriálu Ulice. Za jejím rozhodnutím ale podle všeho nestojí jen dávka nostalgie a dlouhé přemlouvání fanoušků, kteří si již několik let přáli, aby se jejich hlavní hrdinové vrátili. Je za tím něco víc.

Utíká od manžela do práce, aby s ním nemusela být doma

Zdroje z jejího okolí totiž tvrdí, že nejde jen o peníze a stabilní práci. Podle všeho chce Tereza Brodská co nejméně času trávit doma a raději bere jednu pracovní nabídku za druhou. Údajně má totiž problémy se svým manželem Herbertem Slavíkem, který si z herečky dělá hospodyni, víc než je zdrávo. Tereza údajně není zvyklá na život domácí hospodyňky a chce neustále pracovat.

Je to téměř třicet let, co jsou spolu a za tu dobu jí mohly některé věci začít pořádně vadit. Přeci jen se jedná o charismatickou ženu, která si umí říct, co má ráda. Tereza Brodská se také před nedávnou dobou vrátila na divadelní prkna a i za tím by měly být rodinné důvody. Jako by doma být nechtěla a raději svůj čas trávila v práci.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz