Hlavní obsah
Lidé a společnost

S Jaroslavou Obermaierovou nikdo nevydrží. Neustále si stěžuje, že má malý důchod, který ji nestačí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/zakoupená licence

Jaroslava Obermaierová o sobě říká, že i když se její život může zdát jako pohádka, ve skutečnosti někdy obsahuje hororové scénáře. Nikdy nezažila lehký život a i v důchodovém věku se stále musí starat o svého nemocného syna.

Článek

Vše kolem se zdražuje, postěžovala si několikrát Jaroslava Obermaierová. Herečka ze seriálu Ulice se dlouhodobě obává, že nevyžije pouze z důchodu. „Ještě že mohu natáčet,“ tvrdila nedávno. Proslýchá se však, že tento přivýdělek jí brzy skončí. Po revoluci se živila především dabingem a v těžkých časech přišla lukrativní nabídku z televize Nova na postavu Vilmy Nyklové v dlouhodobém seriálu Ulice, kde ji lze vidět dodnes.

Stále častěji se totiž spekuluje o tom, že její postava z nekonečného seriálu postupně zmizí. Zejména proto, že ji někteří kolegové nemohou vystát a nechtějí s ní točit. „Dává mi zabrat. Hrát s ní je nesmysl,“ nechal se slyšet například Václav Svoboda, který hraje jejího syna Lumíra Nykla. V podobném duchu se vyjadřoval třeba i Arnošt Golflam, který hraje jejího nového partnera.„Pokud mohu prozradit, my jsme měli takovou trochu složitější práci s panem Goldflamem, bylo to chvílemi trošku napínavé. On už asi taky nechtěl moc pokračovat, ale zase mě potřebovali tady, tak řekli, že občas se přijedu za tou rodinou podívat,“ vysvětlila podrobněji herečka v pořadu TV Nova. „Já se ráda přijedu za Lumírem a za Kateřinou, za vnoučky, za všemi podívat,“dodala Obermaierová, která se v seriálu Ulice objevuje čím dál tím méně.

Kolegové ji nemají rádi a nechtějí s ní točit

Václav Svoboda se neudržel a veřejně očernil svou seriálovou matku, kterou hraje Jaroslava Obermaierová. Lumír z Ulice tvrdil, že Jarka je negativní, nic ji nebaví, a navíc nemá ráda děti. Herečka se proti těmto slovům ohradila. Herečka ztvárňující Vilmu Nyklovou byla zpočátku překvapená útokem svého kolegy po letech společné práce na seriálu, protože měla pocit, že společně vycházejí velmi dobře. Následně se však rozhodla vyvrátit jeho tvrzení a objasnit situaci.

„Abychom to upřesnili, to Václav stále na všechno nadává. A taky disponuje poněkud zvláštním smyslem pro humor,“ řekla pro deník Aha! Jaroslava Obermaierová. „Neberu proto jeho slova vážně, když právě on brblá nejvíc ze všech. Kdo o mně něco ví, tak je mu jasné, že kdybych byla negativní, už bych tady asi vůbec nebyla,“ dodala herečka.

Pořád si jenom stěžuje na svůj důchod

Dny Obermaierové v Ulici by tedy i podle některých zpráv ze zákulisí seriálu mohly být sečteny. Její fanoušci se logicky obávají, aby měla alespoň na základní životní potřeby a na jídlo. Navíc se stále částečně stará o svého syny Jaroslava, který je od narození nemocný a trpí duševní poruchou. Když nemá natáčení, relaxuje s ním, psem a kočkou na chalupě blízko Zruče nad Sázavou. Chalupu mohla opravit, ale to jen díky tomu, že má ještě příjmy z natáčení, a nepocházejí jen z důchodu. Ale ani to zřejmě produkci neobměkčí. Její postava drbny Nyklové je sice oblíbená ale pohoda na place je pro producenty asi cennější. Neustále si stěžuje na malý důchod a snaží se získávat co nejvíce rolí pro sebe. No uvidíme, jak dlouho se herečka v seriálu ještě ohřeje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz