Hlavní obsah
Satira

Nečtěte Babišovy e-maily, i mistr tesař se jednou utne. Sorry jako, bude líp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: btwcapture/depositphotos.com

Nedělejte všichni z jednoho neškodného e-mailu bublinu.

Článek

Pan Babiš se chtěl jen o panu Lipavském něco dozvědět a pověřil tím svůj tým odborníků, protože sám na to nemá čas, maká pro lidi, na to už jste zapomněli? Prostě má rád děti, a proto se o ně zajímá i u svých politických kolegů. Je aktivní na sociálních sítích, přes které oslovuje hlavně mládež a seniory, s kterými se též rád fotí, protože mu na nich záleží.

Nechápu, proč ho pořád všichni pomlouvají. Je lídrem nejsilnější politické strany s nejvyššími volebními preferencemi. Jeho politické uskupení má nejpočetnější voličskou základnu. Je oblíbeným politikem, byl výborným ministrem a premiérem. Proto občas neuškodí si připomenout některé z jeho blahodárných počinů, na které by se nemělo zapomínat. Byla by to škoda.

  • Díky iniciativě pana Babiše se naše krajina vždy na jaře s řepkou rozsvítí krásnou žlutou barvou, zemský ráj to na pohled. Říká se, že žlutá je barva štěstí, radosti a svobody. U pana Babiše to sedí do písmene.
  • Pan Babiš je vášnivým sázkařem. Je to jeho bohulibý koníček. Někdo sází na dostihy, ale on jedině na dotace. A jaké má štěstí, pokaždé když vsadí, vyhraje.
  • Pan Babiš dělá i do jezdectví, ve své firemní stáji má vždy několik bílých koní. Jezdectví je zkrátka ušlechtilý sport pro ušlechtilou duši, to nemůže dělat každý.
  • Pan Babiš s rodinnou firmou Agrofert postavil farmu Čapí hnízdo, kterou ještě musel zadotovat ze svého. Farma slouží veřejnosti a je atraktivním místem pro trávení volného času matek s dětmi.
  • Pan Babiš je výtečným pekařem a řemeslu rozumí. Před volbami rozdává voňavé křupavé koblížky. Také inovuje výrobní linky na toastový chléb, který je sice na vzhledu obyčejný, zato však náramně zadotovaný a to pak i výborně chutná a leží v žaludku.
  • Pan Babiš zachránil nespočet firem, agro podniků a zpracovatelských závodů před jistým krachem. Firmy čestně odkoupil, pozdvihl kvalitu produktů a zlepšil pracovní prostředí a podmínky pro zaměstnance.
  • Pan Babiš má rád pohyb, miluje sportovní aktivity, především takzvané zaklekávání. Když byl ve vládě, tak aby se udržel v kondici, každé ráno zaklekl na nějakou firmu, nejlépe třeba na konkurenta holdingu. To je pak fyzička, zkrátka ve zdravém těle zdravý duch.
  • Pan Babiš má rád čistou přírodu a ryby. Proto, když tenkrát neznámý pachatel otrávil v Bečvě tuny ryb a zničil celý vodní ekosystém, hned nabídl pomocnou ruku a dozoroval celé pátrání, aby se vše pečlivě vyšetřilo.
  • Pan Babiš vyzdvihl krásu karavaningu po celé České republice a ukázal, že kočovný způsob života je zdravý a našemu turistickému ruchu prospěšný. Netřeba jezdit do exotických zemí, raději poznejme krásy naší vlasti a ani si u toho nemusíme brát dovolenou, prostě se zvedněme z (poslaneckých) lavic a jeďme, ono se to bez nás nepo...
  • Pan Babiš má rád hrady, zámky a Českou republiku. Proto, když si chce koupit nějaký zámeček, poohlédne se třeba ve Francii a ty české nechává dál veřejnosti. Děkujeme.
  • Pan Babiš je odvážný a nebojí se pojmenovat věci pravými jmény, stejně jako jeho učitel exprezident pan Zeman, který to tenkrát odstartoval „Ku*da sem, ku*da tam“, „Ekonomičtí zm*di“ a podobně. Nyní pan Babiš s odvahou sobě vlastní počastoval zm*dem zas někoho jiného, aby tyto činy snad neusnuly na vavřínech.
  • Pan Babiš je čestný muž, proto nikdy nespolupracoval třeba s StB, což dokládá několikrát vyhraný soud na toto téma a jeho slovo chlapa.
  • Pan Babiš má obdivuhodnou paměť. Když je o někom řeč, tak hned ví, kdo co udělal nebo neudělal a kdo kde byl či nebyl. Tomu můžeme pouze závidět.
  • Pan Babiš je upřímný člověk, který nic neskrývá. Když si o někom myslí, že je zm*d, dozví se to celý národ. Kdepak nějaké pomluvy za zády. Slovy jeho nejnovější skupiny obdivovatelů, které loví na sítích: Respekt, kámo!

A zakončeme výstižným bonmotem, který na svých stránkách uvádí Babišova partaj:

„Jsme hnutí ANO. Nelžeme, nekrademe a pracujeme pro vás“ … a budeme to tak dlouho opakovat, až tomu sami uvěříme.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz