Hlavní obsah
Umění a zábava

Naked Attraction: Nahatá reality show není horší než nudapláž. Internetová seznamka je silnější kafe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Člověk je jediný tvor na planetě, který se obléká a který se za své nahé tělo stydí. Kdyby se takhle parádili třeba sloni, to by byla legrace. Chodit nazí by mělo být přirozené. Tak proč ten humbuk kolem hanbaté reality show?

Článek

Ostatně, tvrzení, že si protějšek vybíráme podle očí nebo úsměvu, je směšné a pokrytecké. A každá žena, která se někdy přihlásila na internetovou seznamku, už má s nahatou show zkušenosti. Naprostá většina pánů posílá fotografie svých intimních partií naprosto bez skrupulí, dobrovolně a bez vyžádání. A přitom vůbec nemají jistotu, že dotyčná dáma nebude jejich hanbaté fotky sdílet ve veřejném prostoru. Tak proč ten poprask kolem reality show?

Veřejná exhibice

Ono vlastně stejně o žádné seznámení nejde. Televizní stanice už nevědí, co spáchat, aby zvýšily sledovanost. Protože pouze na té záleží. Nějaké seznamování v tom nehraje roli. A když už moc nezabírají Survivory, Love Islandy a Svatby na první pohled, je potřeba vytáhnout větší kalibr. Vzhledem k většinovému prudérnímu vztahu lidí k vlastnímu tělu, je tu velká šance na maxi sledovanost a parádní zisky.

Nakonec, proč ne?

Legrace to bude v každém případě. I v Česku se najde spousta exhibicionistů, kteří se rádi předvedou ve světle reflektorů a z té „slávy“ budou žít do konce svého života. Češi ale nejspíš nebudou reagovat tak emotivně, jako Američané. Tam Rodičovská rada pro televizní vysílání, což je jedna z několika amerických skupin pro dohled nad médii, označila pořad za „pornografický“ a „nové dno“ a žádala jeho stažení z vysílání. Konzervativci jej poznačili za nemorální a dekadentní. Celkově se tam reakce, které jsou k vidění na internetu, pohybují někde mezi šokem, fascinací a zmatkem. Předpokládám, že tohle v Česku nehrozí. A pokud ano – zase to bude legrace a sledovanost bude stoupat.

Chcete ukázat svůj tajný poklad?

Takže pokud patříte mezi ty, kterým stud nic neříká, můžete se přihlásit na casting. Televize Óčko, která získala licenci na výrobu česko-slovenské verze, zpřístupnila základní dotazník na stránce nakedattraction.cz. Připravte se ale na ostré hodnocení vašich intimních partií a na komentáře týkající se nejen velikosti a tvaru, ale i návyků v péči o ně. Hodně štěstí!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz