Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak na společný orgasmus?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Společného vyvrcholení by chtěla docílit spousta z nás. Je to o silném propojení dvojice, správném načasování, ale i dobré znalosti toho, co má ten druhý rád. Čím tomu druhému vyvrcholení trochu urychlíme, nebo v případě potřeby i prodloužíme.

Článek

A jaké jsou vhodné polohy pro společné chvíle slasti? To záleží na tom, zda je partnerka schopna orgasmu i „pouze“ při přirážení, nebo k tomu potřebuje i stimulaci klitorisu, případně potřebuje pouze stimulaci klitorisu a současný zásun penisu by ji to oddaloval.

69! Šedesátdevítka! Poloha, kterou muži milují, může být skvělá pouze v rámci předehry, ale v případě naší potřeby i jako samostatné číslo. Je asi více méně jedno, kdo kde bude, ale přijde mi lepší, když je žena nahoře a svým sedem na obličej muže si trochu může korigovat intenzitu, případně se může muži nastavit tak, jak jí to bude nepříjemnější. Pro něho toto může být trošku obtížnější, když má v jeden čas přijímat orgasmus, ale zároveň u toho musí ještě makat a soustředit se, aby ho nestopnul tomu druhému. Je tady důležité souznění v páru a i to, aby každý věděl, co má ten druhý rád. Když cítíme, že už to na nás jde, máte pocit, že to jde i na toho druhého? Pokud ne, na chvilinku se od partnera malinko odsuňte a zaměřte se na toho druhého, než ucítíte, že se blíží cílová rovinka, pak se k tomu druhému zase správně natočte, ať už pokračujete společně k blížícímu se cíli.

Jste příliš unavení na sex, ale máte chuť si trochu pohrát, ať se vám pak pěkně spí? Zachumlejte se spolu pod peřinu a pojďte si to navzájem udělat pouze rukou.

Další možnou polohou je poloha na koníčka, kdy si vás žena pěkně osedlá a zajezdí si na vás. Při přírazech si o vás opět může třít klitoris. Můžete také použít nějaký vibrační kroužek, který si nasadíte na kořen penisu. Bude dráždit i vás, zaškrtí penis, zlepší erekci, penis díky nahromaděné krvi bude citlivější.

Tyto varianty použijte v případě, že vaše partnerka potřebuje současně během styku dráždit i klitoris. Pokud je schopna dosáhnout orgasmu pouze při průniku, klidně zvolte klasického misionáře, ale podložte ji zadeček pevným polštářem, nebo srolovanou dekou. Budete hlouběji, zvolte i nějaký dráždivý návlek na penis s vroubky, ať dojde k intenzivnímu dráždění G bodu. Jestli si chcete ještě trochu pomoci, díky tomu, že má Vaše žena pánev ve výšce, máte i dobrý přístup k poštěváčku a můžete partnerce ještě trochu pomoci prsty.

Polohy a nějaké tipy už máme, teďka to záleží na vás, jak toho druhého znáte a jste schopni rozpoznat, kdy se blížíte k cíli. Pokud pánové potřebují trochu méně času než ženy, klidně na chvilku styk přerušte a zaměřte se pouze na partnerku. Až to rozdýcháte a uvidíte, že se na to na partnerku blíží, opět se k ní přidejte!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz