Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jazykové tornádo 2. díl - inspirace pro muže, jak na orální sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Andrea Musto https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-postel-lezeni-eroticky-13069071/

Přečetli jste si první část jazykového tornáda? Pojďte se podívat na druhou část. Věřím, že základy máte zvládnuté. Předehra, hlazení, orální ovocné lubrikační gely. Nyní to ještě trochu rozvineme.

Článek

Jazykové tornádo. Ženy a orální sex - pro velké procento z nich je to jediná šance, jak dosáhnout orgasmu. Pánové, pojďte nám ho dopřát a zkuste i trochu experimentovat s technikou. Vaše jazykové schopnosti nezanedbávejte. Pokud nám to dobře neuděláte pusou, ani váš velký penis to nevykompenzuje. A naopak – pokud vaše chlouba nedosahuje nějakých závratných rozměrů, ani si toho nevšimneme, pokud budete přeborníkem v orálním sexu.

Pár tipů pro zlepšení techniky

Zasuňte svůj jazyk dovnitř a použijte ho tak, jako penis. Zasuňte ho tam a zpátky, tam, zpátky… Párkrát dokola. Použijte své prsty, trochu tam dole své partnerce roztáhněte a ťukejte špičkou jazyka sem a tam. Buďte ale jemný, aby to pro ni nebylo bolestivé.

Střídejte svůj rytmus, frekvenci, intenzitu. Nebuďte stereotypní, ať vaše partnerka nemůže předvídat, co bude následovat. Hrajte si s ní. Můžete ji i trochu zlobit.

Jazykem to umíte skvěle, ale použijte i své prsty. Zasuňte dovnitř prst, či dva a jenom po úroveň druhé kloubu. Netlačte to hluboko na sílu. Hloubka druhého kloubu krásně stačí k tomu, abyste ji dráždil bod G. Bříška prstů směrem nahoru, lehce prsty ohněte a drážděte ji i tímto způsobem.

Nezaměřujte se pouze na klitoris. Na začátku hrátek to vaší partnerce nemusí být úplně příjemné. Projeďte to jazykem celé. Lehce to tam jazykem prozkoumejte, pak se na chvilku můžete zastavit u bodu Vašeho zájmu a pak to tam opět běžte celé zkontrolovat. Střídejte to.

A malá vychytávka na konec?

Než se na partnerku vrhnete, zkuste si pořádně vypláchnout ústa mentolovou ústní vodou. Mentol ji tam dole hezky zastudí, bude z toho mít jiný prožitek. Samozřejmě to platí i pro dámy, pokud toto čtou. Povinně vypláchnout pusu ústní vodou, než si půjdete hrát s partnerovou chloubou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz