Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Udělejte jí to pod vodou jako král!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels.com

Co si trochu okořenit večer a zalézt si k partnerce do vany nebo do sprchy?

Článek

Rozmyslete si, jakou akci máte v plánu a podle toho se připravte. Pokud chcete udělat partnerce hezký večer a trochu si ji opečovávat a hrát si s ní, zvolte raději vanu. Pokud máte v plánu trochu divočiny a sexu, tak asi bude lepší sprcha. Ne, že by sex ve vaně nešel, ale ať si nevytopíte koupelnu. My se teďka zaměříme spíš na tu vanu a na orgasmus vaší partnerky.

Teplá voda, pěna a sklenička sektu je samozřejmostí. Zhodnoťte své možnosti a nebojte se použít i nějaké voděodolné erotické pomůcky, které si připravíte předem. Doporučuji si připravit i nějaký lubrikant na silikonové bázi. Voda opravdu lubrikant není, může to pěkně dřít a smyje i přirozenou vlhkost partnerky.

Jaká bude nejlepší poloha, jak se dostat ke klínu partnerky?

Lehněte si do vany a ať se partnerka položí zády na vás. Takhle máte dokonalý přístup k jejímu krku, bradavkám, ale i vagíně. Začněte líbáním na krk, hlazením prsou, lehkým mačkáním bradavek a pak můžete sjet níž. Klidně si můžete na začátku hrát trošku na neviňátko a začít ji omývat houbou. Lehce ji houbou přejíždět po prsou, pak malinko přidat na intenzitě a zaměřit se i na bříško a podbřišek. Samozřejmě ji musíte i pořádně umýt mezi stehny, to dá přeci rozum. Chvilku si hrajte s houbou, nebo jí poté začněte hladit v rozkroku prsty a pak klidně na pomoc přiberte i nějakou pomůcku. Třeba skleněné dildo, které hezky přijme teplotu vody. Určitě se neztratí ani vroubkovaný návlek, který si ale výjimečně nenatáhnete na penis, ale na prsty. Samozřejmě nezapomeňte ani na vděčnou klasiku, jako jsou trysky masážní hlavice od sprchy. Jednou rukou ovládáte hlavici, druhou ruku máte volnou, abyste se mohl věnovat zbytku jejího těla. Pokud partnerka trochu zkroutí ruku za zády, nebo se nakloní na bok, může si hrát i ona s vámi.

Když máte partnerku v této poloze a užívá si vaší péči, klidně si ji tímto způsobem můžete připravit i na anální sex. Nebo minimálně ji začít pomalu zvykat na nějaký kontakt kolem zadečku, pokud jste spolu anální sex ještě neměli, ale máte o něj zájem. Máte tímto vyřešenou i hygienu, žena je roztoužená, uvolněná, více méně ke všemu svolná. Ke svým zadním vrátkům vás pustí mnohem snadněji teď než třeba jen tak v posteli. Zajeďte lehce prstem, nebo i dildem do zadečku. Nezapomeňte na silikonový lubrikační gel. V oblasti análního otvoru je spousta nervových zakončení a můžete své ženě dopřát orgasmus úplně jiných rozměrů, pokud ji například jednou rukou dráždíte klitoris a prst vaší druhé ruky zabloudí do jejího zadečku.

Nebojte se toho a trošku se partnerce pověnujte. Ne, že by sex měl být něco za něco, ale věřím tomu, že zrovna takový zážitek vám moc ráda oplatí. Už vás například někdy kouřila pod vodou? Zkuste ji to navrhnout, na pár vteřin zadržet dech určitě zvládne, ať si to vyzkoušíte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz