Hlavní obsah

Umění orálního sexu: Kompletní průvodce pro muže!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Andrea Musto https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-postel-lezeni-eroticky-13069071/

Orální sex, lízání, cunnilingus, říkejte si tomu, jak chcete… Je to nejenom intenzivní způsob, jak přivodit ženě orgasmus, ale i skvělý způsob, jak navodit tu správnou atmosféru před stykem a připravit si ženu pro větší akce.

Článek

Zkuste pomalý Start

Začněte pomalu a jemně. Polibky a lehké dotyky po celém těle vytvářejí napětí a vzrušení.

Stimulace klitorisu

1) Lízání klitorisu: Jemným lízáním klitorisu můžete začít pomalu a postupně zvyšovat intenzitu. Použijte špičku jazyka a provádějte krouživé pohyby, přejíždějte jazykem se strany na stranu, střídejte to.

2) Sání klitorisu: Některé ženy mají rády pocit sání na klitorisu. Zkuste jemně nasávat klitoris do úst a provádějte jemné pohyby nahoru a dolů.

3) Použití prstů: Nebojte se zapojit i prsty při stimulaci klitorisu. Jemně kružte prsty kolem klitorisu nebo ho jemně mačkejte mezi dva prsty.

Podívejte se i na můj další článek se zaměřením na stimulaci klitorisu zde.

Střídání technik

Experimentujte s různými technikami, jako jsou jemné škrábání, prstění nebo krouživé pohyby, abyste zjistili, co přináší vaší partnerce největší potěšení.

Zapojení prstů

Pokud je vaše partnerka připravena, můžete začít i se zasunováním prstů do její vagíny. Začněte pomalu, jemně a postupně zvyšujte rychlost a tlak podle jejích reakcí.

1) Stimulace bodu G: Zkuste se zaměřit na toto místo pomocí prstů. Hledejte mírně hrbovitou oblast na přední stěně vagíny a provádějte pohyby, které stimulují tuto oblast. Jak a kde najít bod G můžete zjistit i zde.

2) Kombinace lízání a prstění: Zkuste tyto dvě praktiky zkombinovat! Můžete stimulovat klitoris jazykem nebo rty a zároveň zasunout prsty dovnitř partnerky. Střídejte tempo, nespěchejte, hrajte si s partnerkou.

3) Zkoušejte různé techniky: Experimentujte s různými technikami, jako je střídání tlaku, rychlosti a směru pohybu jazyka. Můžete jazykem i místy trošku staticky zatlačit. Nasejte vagínu ústy, pak trošku povolte. Lehce přejíždějte po celé vagíně, pak se zase na chvilku zaměřte na klitoris. Já osobně zbožňuju, když muž při lízání i vytočí hlavu trochu stranou. Bere to trošku pod jiným úhlem a zase je to o něčem jiném.

Nejlepší poloha

Pro optimální pohodlí a přístupnost zvolte polohu, ve které se cítíte oba pohodlně. Položení partnerky na postel s mírně roztaženýma nohama může být fajn volba.

Ale pokud chcete experimentovat, fantazii se meze nekladou. Položte si partnerku na stůl, na křeslo, vy se k ní klekněte, nebo třeba 69.

V případě lehké suchosti na začátku se nebojte použít i lubrikant, aby to hned pěkně klouzalo. Klidně zvolte i nějaký ochucený.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz