Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bláznivka Pazderková se pochlubila novým partnerem. Trpěla depresemi, pomohl jí fitness

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto zakoupená licence

Iva Pazderková zveřejnila svého přítele, s kterým už je celý rok. Herečka, která si zažila těžká období, vypadá konečně šťastně. Tahle bikiny fitness na fotce jen září, přiznala ale, že mě období, kdy se chtěla zabít.

Článek

Komička a herečka Iva Pazderková (44) se pochlubila, s kým už rok žije. Na svátek zamilovaných letos zveřejnila fotografii, na níž ji objímá muž s lehkým strništěm. Jeho obličej pečlivě zakryla a místo komentáře přidala srdíčko.

Pod romantickými snímky se okamžitě strhla lavina komentářů. „Moc ti to přeji,“ napsala Gabriela Lašková. „Krása,“ dodala Eva Decastelo. Dokonce se pod fotografii vyjádřila i Dagmar Havlová, která poslala tři srdíčka.

Iva svého přítele skrývala před veřejností celý rok, takže zatím není jasné, kdo je tajemný pan Božský. V minulosti žila šest let s produkčním Hynkem Lorencem, avšak v roce 2022 oznámila jejich rozchod. Během svého působení v Survivoru se krátce zamilovala do Turka z natáčecího štábu, ale jejich dálkový vztah brzy skončil. Web Super.cz dokonce napsal, že se Ivy chtěli na tajemného aktuálního nového muže zeptat, ale ona nic neprozradila.

Otázka zní, proč celebrity vždy tak tají své vztahy. Přitom se jedná o radostnou zprávu, která všechny, kteří danou tvář mají rádi, určitě potěší.

Bláznivka Pazderková

Iva Pazderková se netají tím, že od mládí čelí úzkostem a panickým atakám. Podle jejích slov si prošla i těmi nejtěžšími obdobími, kdy uvažovala o sebevraždě. Naštěstí se dnes cítí lépe, a to díky fitnessu, který jí pomohl najít cestu ven. Tuto informaci sdílela v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS v roce 2021. „Z části za to může genetika a z části způsob života, jaký jsem vedla,“ svěřila se. V devadesátkách prožila divoká létá plná večírků. „Byly to temné roky,“ dodala tenkrát v rozhovoru. V kruzích showbyznysu se ale stále hovoří o tom, že takhle diva stále brouzdá nočním životem a s večírky jednoznačně neskončila. Třeba jí ale nová láska pomohla najít cestu k sobě.

V roce 2020 se Iva dokonce pustila do kulturistiky a zúčastnila se soutěže bikiny fitness. Byla v perfektní formě a bylo na ní znát, že se cítí dobře. Asi i na základě toho si ji vybralli z produkce Survivoru, aby se zúčastnila této reality show. Tam ale silně pohořela.

Survivor a Iva

Ne nadarmo se říká, že na tomto ostrově lidé zažijí muka. Mají čas na to přemýšlet a upadají do depresí. Pokud někdo ví, že je tato soutěž opravdu psychicky náročná a oni trpí depresemi, tak by tam člověk zřejmě vůbec neměl chodit. Bláznivka a showmanka Iva se ale samozřejmě chytla příležitosti a rozhodla se na toto místo vydat se vztyčenou hlavou.

V soutěži si nenašla příliš mnoho spojenců a už v osmé epizodě vypadla. Survivoru se zúčastnila v roce 2022 a ani po absolvování bikiny fitness nezabodovala ve fyzických aktivitách.

„Je vidět, že je to herečka. V jednu chvíli přijde, je nervózní a začne křičet. Pak najednou úplně přepne, začne se usmívat a normálně komunikovat,“ řekla o Pazderkové jedna z tehdejších hráček Dominika s tím, že neví, zda někomu takovému vůbec může věřit. Takových emočně vypjatých situací Iva předvedla několik. Bylo to s ní, jak se říká, nahoru dolů, a všimli si toho tenkrát i diváci.

I tak ale největší negace po této první řadě Survivoru schytala influencerka Chili, která se v této soutěži rozhodně nechovala k nikomu vřele. Pod fotografií, kterou tenkrát zveřejnila Iva po vypadnutí z této show, psali lidé nenávistné komentáře primárně na Chili, nikoli na Ivu. I přes to, že se Ivě show moc nevydařila, vykreslila se jako laskavý člověk.

„Fandila jsem. Lidi jako Chili jsou piraně. Udržela si ještě chladnou hlavu, na to, jací lidé tam byli,“ napsala jedna z fanynek Survivoru pod příspěvek Ivy.

Iva vypadá spokojená a doufám, že je šťastná stejně tak, jako se tváří na fotografiích s nových přítelem.

zdroj: Instagram Ivy Pazderkové, CNN Prima News, Blesk.cz, Super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz