Hlavní obsah

Kundosaki se na StarDance vyprsila, Kotková přišla skoro nahá a Blažková prý nechce vidět Arichtevu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Zakoupená licence NextFoto

Kateřina Klingerová

Někdy na sebe chce člověk natolik upozornit, že se mu to trochu vymstí. StarDance je večer plný elegance a vkusu. Jedna z influencerek zvolila příliš hlubový výstřih a druhá příliš krátké šaty.

Článek

StarDance je klasický pořad, který má jasně daný dresscode, a tím je elegance a noblesa. Člověk nemusí být vizážista, aby nevěděl, že na StarDance nepatří přílišné odhalování a výstřednost.

Jako první a nejvýstřednější model měla na sobě Kateřina Klingerová alias Kundosaki. Vyprsila se natolik, že se lidé báli, aby nedošlo k nehodě. Na sociálních sítích byla ona sama velmi diskutované téma a lidé se pod fotografií ptali influencerky: „ten korzet je připevněný sešívačkou?“ na což Kundosaki odpověděla, že to drží pouze silou vůle. „Pojďme to upřímně pojmenovat, lascivní, dáma s vkusem nejste,“ komentuje další. „A mělo cenu ten korzet mít vůbec na sobě?“ ptají se lidé.

Mnoho z fanoušků ale influencerku pochválilo a vyznali jí obdiv za to, jak vypadá. Ona přišla na StarDance podpořit svou kamarádku Chili, která zatančila perfektně. Škoda jen, že Kundosaki nezvolila trochu mírnější outfit, abychom se nemuseli koukat nikam jinam, než do výstřihu.

Další módní kreace

Ona sama ale nebyla jediná, která nezvolila dobře. Taková Natálie Koktová šla téměř nahá. Kundosaki alespoň zvolila dlouhé šaty a nutno dodat, že i přes výrazný výstřih, jí to moc slušelo. To Natálie vypadala, jakoby se ani neučesala a vyrazila rovnou z party s dresscodem „naked“. Nejen, že se na tento večer hodí dlouhé šaty, hodí se i alespoň trochu zahalená ramena. A pokud slečny zvolí krátké šaty, uvítali by zřejmě všichni diváci alespoň lehkou míru elegance…

Dále byla velice výrazná žena Filipa Blažka, Jolana Blažková. Šaty zvolila decentní a slušivé, ovšem ona sama nevypadá příliš jemně a decentně. Nepůsobí vůbec jako dáma. Spíše jako nepřející sokyně, nebo ne? A z tajných zdrojů víme, že spor s Arichtevou má svou dohru. Ta má totiž prý zákaz od Jolany přijít na StarDance. Možná se jedná pouze o drby, ale kdo ví. Tak uvidíme, zda se tam tyto dvě dámy potkají a co to způsobí.

Nedávno se Filipa Blažka novináři ptali, zda dorazí jeho žena na StarDance na přímé přenosy: „Uvidím ještě, jak se moje paní popere se svou vnitřní žárlivostí. Já bych žárlil taky, pochopitelně. Lidi se na sebe budou lepit a podobně a musí spolu fungovat,“ řekl herec pro web Super.cz. Celkově se Filip k situaci ohledně jeho ženy vyjadřovat nechce.

Iva Kubelková je dáma za každé situace. Byla opět okouzlující a elegantní. Nezvolila příliš krátké šaty, jako Natálie Kotková, ale slušivou upnutou sukni ke kolenům a elegantní rolák. Iva, jako vždy, dokonalá.

Další přímý přenos nás čeká opět v sobotu, kde se už bude vyřazovat. Uvidíme, které známe tváře zavítají na následující přenos.

zdroj: vlastní dotazování, autorský text, Super.cz, VIPStar.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz