Hlavní obsah
Umění a zábava

Co může za odchod Zdeňka Chlopčíka ze StarDance? Finanční nároky, nebo něco jiného?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Se souhlasem ČT

Zdeněk Chlopčík a Iva Kubelková

Chlopčíka už letos nikdo neuvidí ve StarDance a důvod není znám. Prý se jedná o dramaturgickou změnu, ale tomu se dá jen těžko uvěřit. Bude v tom něco jiného?

Článek

Pamatujete si ten šok, kdy Česká televize oznámila, že oblíbeného Zdeňka Chlopčíka vystřídá tanečník Jan Tománek? Všichni se ptali proč, on je přeci stálicí projektu a všichni diváci se vždy těší na to, co právě kat Chlopčík řekne. Na Jana Tománka se strhla lavila negativních komentářů. V diskuzích se dokonce mluvilo o tom, že je Tománek nudný a Chlopčíka nedokáže nahradit.

Diskutované téma je ale také to, že si Zdeněk Chlopčík řekl o zvýšení jeho částky za účast v pořadu StarDance. Tajemný zdroj pro Extra zmínil, že si Zdeněk přál přidat na cestovné z Ostravy do Prahy. To se prý šéfky projektu dotklo. Ačkoliv víme, že se v dnešní době všechno zdražuje.

„Myslím si, že ČT chtěla v rámci dramaturgie jednoduše změnu. Zřejmě chtěli vyzkoušet nějaký nový formát a jsem velmi rád, že jsem tu šanci dostal zrovna já. A udělám maximum proto, abych diváky přesvědčil, že jsem člověk na správném místě,“ vyjádřil se tenkrát neutrálně Tománek k situaci ohledně výměny pro magazín Aha.

Jan Tománek se dosud zúčastnil StarDance častěji jako tanečník než jako porotce. Na parketu vytvořil pár se čtyřmi VIP osobnostmi. V prvním ročníku v roce 2006 tančil s moderátorkou Jolanou Voldánovou, o šest let později s modelkou Pavlínou Němcovou, v roce 2013 s trojskokankou Šárkou Kašpárkovou a loni s herečkou Ivanou Chýlkovou.

Důvod Chlopčíkovy zrady?

Dá se o tom pouze polemizovat, ale možný důvod je to, že se v loňské řadě velice silně projevila Chlopčíkova žena Brigita, která upozornila na nedostatky ve fungování hlasování pro taneční páry. Byla velkou fanynkou Ivy Kubelkové a v daný večer, kdy moderátorka vypadla, se pro ni nedalo hlasovat. Brigita tuto skutečnost vzala a zveřejnila na všech sítích, kde to jen šlo. Též se silně zapojila do diskuzí k tanečnímu pořadu. Dokonce publikovala i screeny z obrazovky. Psalo tenkrát iDnes o nemilé situaci.

Upozornila tedy na možné klamání diváků a podvod ze strany České televize, a to se přeci nedělá! Hlasování v pořadu navíc není nikde zveřejněné a diváci tak nemohou vidět, kdo má kolik hlasů. Celá show je pravděpodobně snadno ovlivnitelná. A to si Brigita tenkrát dovolila říci veřejně. Jenže, nemá Brigita pravdu?

„Absolutně neměli vypadnout oni dva. Posílali jsme hlasy, ale bylo to přehlcené a nešlo to odeslat. Iva je neskutečná, jako človíček se srdcem na pravém místě, tak i jako tanečnice. Nemáte se za co stydět,“ napsala tehdy Brigita Chlopčíková v diskuzi na facebookovém profilu pořadu StarDance a přiložila screenshot výpisu neodeslaných zpráv.

ČT na tuto situaci tenkrát reagovala tím, že byla přetížená síť, a proto nešlo odeslat veškeré zprávy.

Strhla se tenkrát lavina názorů, že je celý pořad předem naplánovaný, protože hned po vypadnutí Ivy Kubelkové ze StarDance běžel její rozhovor s Karlem Šípem. Je i tohle náhoda?

Je to pouhá domněnka, ale tenkrát to zarezonovalo mezi všemi diváky StarDance. Opravdu vyměnili Chlopčíka jen kvůli dramaturgické změně? Tomu snad nikdo nevěří…

zdroj: autorský text, iDnes, Facebook, Aha!, Novinky diskuze

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz