Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dara Rolins poprvé na veřejnosti po faceliftu: vypadá perfektně! I když trochu jinak… čím to je?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Zakoupená licence NextFoto

Dara Rolins schytala mnoho nenávistných komentářů pod fotkou, kterou zveřejnila na svých sociálních sítích po operaci obličeje. Čím to, že vypadá tak jinak? Operaci podstoupila u věhlasného lékaře v Itálii, tak proč nevypadá lépe?

Článek

Aféra s Darou, která beze všeho vypadá prostě božsky, nedá některým lidem spát. Dara vypadala perfektně před operací a vypadá perfektně i po operaci. I přes to, že má v obličeji jiný výraz a není to ta stará Darinka, tak omládla o dvacet let.

Lidé považovali zákrok za neúspěšný a tvrdili, že Dara už není tím, kým byla. Zpěvačka byla překvapená tím, jaké reakce vyvolala její úprava obličeje. Strhla se lavina nenávistných komentářů na profilu Instagramu Dary. „Takto to vypadá, když někdo nedokáže stárnou s grácií,“ psala Eva pod první fotografii zpěvačky, kterou zveřejnila. „Takto to dopadá, když člověk neví, kdy přestat,“ píše další. „Tohle ne, stará Dara byla lepší,“ dodává další. „Estetický zákrok se očividně nepovedl,“ nebo „vráskou jsou pryč a Dara taky,“ nekončí další negativní komentáře.

Dary se zastalo mnoho slavných tváří, jako je například Erika Eliášová, která je významnou českou influencerkou. Ta zpěvačku pochválila a napsala, že vypadá perfektně.

Facelift a co Dara podstoupila

A teď trochu odborněji o faceliftu. Při chirurgickém liftingu se povolená kůže obličeje zpevňuje a vytahuje směrem nahoru a za uši, přičemž se odstraňují nadbytečné části. Rány se následně sešívají plastickými stehy. Tento zákrok se provádí v celkové anestezii a je určen pro osoby s výrazně povadlou pletí. Po operaci se obvykle objevují otoky a modřiny, a bolest může trvat několik dní. Jizvy časem blednou a stávají se téměř neviditelnými. Konečný výsledek liftingu je patrný zhruba po 12 týdnech a trvá přibližně 5 až 8 let. Píší na specializovaném webu.

Jenže někteří dodávají i to, že facelift se hojí až 6 měsíců a po takové době pak vypadá člověk naprosto jinak. Takže pokud Dara zveřejnila první fotografii třeba 3 týdny po operaci, tak je jasné, že vypadala naprosto jinak. Dnes už si zákrok sedl a Dara vypadá naprosto perfektně.

Představme si to tady tak, že vám někdy ořízne obličej, ten natáhne směrem za uši, zašije ho a přebytek kůže vyhodí… au. Jinak vypadá zřejmě proto, že se jí natáhla kůže kolem očí, a ty neměla nikdy tak protáhlé, domnívám se tedy, že změna právě kolem víček působí na dojem vzhledu. Na změnu bude možná působit i botox, díky kterému nemůže tolik používat mimiku. Jsou to ale pouhé domněnky.

Naštvaná Dara

„Jestli tím teď naštvu ty, kteří si mě berou do úst a mají tendenci mě kritizovat, tak jsem na správné půdě, protože ti, kteří mě mají rádi, se radují z mého úspěchu společně se mnou. To považuji za zdravý přístup v rámci ženství a ženské síly. Každý si může dělat se svým životem, obličejem, tělem a vlasy, co sám chce, takže bych doporučila všem, aby se starali hlavně o sebe, a svět by pak byl mnohem lepší,“ řekla Dara pro Extra.cz.

„Zatím měli lidé dojem, že musejí sdílet pocity na mém instagramu. Nevím, z jakého důvodu si mysleli, že o to stojím a že mě zajímá, co si o tom myslí Eliška, Martina a Marie z Chomutova a Košic,“ řekla pak i pro Super.cz k hatům na její vzhled.

A co si myslíte o novém vzhledu Dary vy?

zdroj: autorský text, Super.cz, Extra.cz, agedefence.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Facelift

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz