Hlavní obsah

Ceny Thálie ovládla Vondráčková. Je vůbec možné, že vypadá tak dobře? To snad musí být elixír mládí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto zakoupená licence

Helena Vondráčková

V sobotu převzala Helena Vondráčková cenu Thálie za celoživotní mistrovství. Nelze si nepovšimnout, jak skvěle zpěvačka vypadá, a to i za 60 let na scéně. Je to snad botoxem? Nebo liftingem? Škoda, že nám to neprozradí její příbuzná Lucie.

Článek

„Mám trošku trému,“ přiznala. „Této ceny si moc vážím. Kdybych měla jmenovat všechny ty, kteří stáli při mé dlouhé cestě…,“ pokračovala a zmínila, že letos slaví rovných šedesát let na scéně. Její hity ovládly českou společnost, a proto je její cena zasloužená.

Helena Vondráčková si na ceny Thálie oblékla černé šaty s tylovým prvkem. Šaty jsou z dílny Tatiany Kovaříkové, ta obléká třeba Terezu Kostkovou, která moderuje velkolepou show StarDance… když hvězdy tančí!. Zpěvačka tedy nemohla zvolit lepší umělkyni, která by ji oblékla. Do černých šatů se zřejmě převlékla poté, co měla na sobě výrazně růžové košilové šaty, které jí též nesmírně slušely. Je vidět, že Helenu oblékají profesionálové.

Obličej jak za mlada

Helena má již 77 let a vypadá absolutně famózně. Je vidět, že prošla několika úpravami, ale i tak, jimi prošla s grácií. Můžeme se snad jen domnívat, že i díky jejímu neustálému aktivnímu pěveckému životu, který vede, musí snad pít elixír mládí. Čelo nemá jedinou vrásku, tam bude píchnutý botox. Tváře má též vyhlazené, a tak se můžeme jen domnívat, že tam bude lifting obličeje. To je chirurgický zákrok, kdy se povolená kůže vytahuje směrem nahoru za uši, přebytky kůže se odstraní a rány se sešijí plastickými stehy. Bolesti po zákroku přetrvávají několik dnů.

To, že je Helena plná energie a rozdává radost, nemá s úpravami žádné dočinění. Z jejího vystupování, grácie a elegance jde vidět optimistický přístup k životu. To, že Helena převzala cenu za celoživotní mistrovství ovládlo ceny Thálie. A to neřekla nic nevhodného, spíše byla milá a profesionální. Internet ovládlo spíše to, že je zpěvačka tak oslňující a ne jeden by ji tuto povahu a štěstí mohl závidět. Ale to je jen domněnka. Možná ani nikdo nečekal, že právě Helena tuto cenu získá. Ačkoliv lze její pracovitost opravdu celoživotně obdivovat.

Nedávno se otevřela výstava Heleny Vondráčkové v Tančícím domě, kam i zpěvačka, jak prozradila pro iDnes.cz, cenu „šoupne“.

„Ano, v Tančícím domě je to podstatě taková bilance toho všeho, co jsem za tu svou dlouhou cestu natropila. Z výstavy mám radost, je nádherně udělaná a zeširoka mapuje mých šedesát let kariéry. Vizuály, fotky, videa, ocenění… Hned tam šoupnu i tuhle krásnou Cenu Thálie (smích). Pracoval na tom tým lidí s nadšením a láskou a je to opravdu vidět,“ řekla pro magazín.

Nekončící Helena má na svých stránkách stále vyvěšené koncerty, a to každý měsíc. Vidět ji můžete tento měsíc třeba v Ostravě nebo Klatovech. I na prosincové období plánuje mnoho vystoupení.

Spor s Lucií Vondráčkovou

Není tajemstvím, že mají mezi sebou Helena a Lucie spor a dlouhou dobu se nebaví. Proč se nebaví nám není známo. Lucie je aktuálně ve StarDance a bude tedy každou sobotu na obrazovkách České televize. Helena byla ve StarDance již dvakrát, a to dokonce i ve Slovenské verzi. Zda Helena dorazí jako divačka na letošní show, podpořit Lucii, se nechme jen překvapit. V roce 2022 dokonce Lucie řekla, že se se svou tetou neviděly 2O let a že jde každá svou cestou. Uvidíme, zda se tento dlouholetý spor změní.

zdroj: iDnes.cz, Lifee.cz, autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz