Hlavní obsah
Umění a zábava

Oskar Hes je velkým favoritem StarDance, jeho partnerku Kateřinu lidé nenávidí. Vondráčková válí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Se souhlasem České televize

Oskar Hes a Kateřina Bartůněk Hrstková

StarDance je už za dveřmi a sociální sítě jsou jako vždy nelítostné a hemží se negativními komentáři. Chili ty ošklivé narážky pod jejími fotografiemi zřejmě smazala, ale ne jeden uživatel si je pamatuje. U Hese nemůžou rozdýchat Kateřinu.

Článek

Už se to nelítostně blíží! StarDance… když hvězdy tančí odstartuje za osm dní. Po shlédnutí sociálních sítí si můžeme už dopředu udělat obrázek o tom, kdo asi bude favoritem fanoušků a kdo vypadne mezi prvními. Komu možná pomůže i mediální známost jejich profesionálních tanečníků? To všechno jsou pouhé domněnky, ale jak se říká „na každém šprochu, pravdy trochu“.

Lucie Vondráčková a Lukáš Bartůněk

Tato dvojice to jistě táhne až do finále. Ambiciózní Lucie, která má taneční průpravu, je jasnou favoritkou mezi fanoušky na sociálních sítích. Lena Farská pod příspěvek s Lucií na hlavní stránce Instagramového profilu jasně napsala „Lucinko, určitě vyhrajete“, další profil napsal, že se na Lucii moc těší, a právě jí budou držet palce. Po rozkliknutí Luciiného profilu už tolik kladných komentářů nevidíme. „Žádný ladný pohyb nevidím,“ napsal jeden z profilů jménem Du.san878. Další připsala „Mně přijde, že Lucie nikdy na ten tanec nebyla. Nemyslím to zle, ale její pohyby jsou prostě ztuhlé. To ale přeci vidí každý.“

I přes to, že se najde i negativní komentář, tak má Lucie mnoho kladných zpráv pod fotkami ze StarDance, a tak lze očekávat, i díky tomu, že je výraznou tváří této řady, že se dostane velmi daleko. Dle sociálních sítí můžeme vidět i mnoho tanečních tréninků na videích, kde je taneční talent jasně vidět, i na vzdory negativním komentářů.

Chili Ta a Jakub Mazůch

Dvojice, která určitě dokáže překvapit. Sám Jakub ale přiznal, že byl v šoku, když zjistil, že bude tančit po boku vietnamské influencerky. Pro Blesk dokonce řekl, „soustředil jsem se na pokyny režiséra seznamovacího medailonku, na kamery. Nejsem v tomhle vůbec kovaný, a pak na mě vybafl někdo jiný, než koho jsem si tipoval. Stejně jako minulý rok. Jen jsem tedy koukal a snažil se v té situaci zorientovat.“

V momentě, kdy Chili zveřejnila svou účast ve StarDance, tak měla pod svým příspěvkem mnoho negativních komentářů, dnes se už ale nedají dohledat, a tak se dá jen domnívat, že je influencerka smazala. Často je jí vyčítáno, že není reality show či pořad, v kterém by nebyla. Též nezanechala kladný dojem na svou osobnost po absolvování Survivoru, uživatelé ji po této show doslova nenáviděli.

Podporu fanoušků ale rozhodně má a nalezneme mnoho pozitivním textů. „Tohle bude úžasný,“ nebo „Nemůžu se na vás dočkat,“ a podobné kladné komentáře na její účast. I tím, že je Chili influencerkou se dá očekávat silná podpora od jejích fanoušků. I sám Jakub se proslavil díky loňské účasti s Evou Adamczykovou.

Martina Ptáčková a Dominik Vodička

Dominik je stálicí v tomto tanečním pořadu, a tak je brán už i on sám jako celebrita. A to Martině rozhodně pomůže. Martina již v několika rozhovorech zmínila, že je kopyto, ale s tím si rozhodně dvojnásobný vítěz soutěže dokáže poradit. Proslýchá se o něm, že je velice přísný učitel, a tak rozhodně dokáže z velice sympatické Martiny vykřesat to nejlepší. „Já jsem Dominika viděla s Martou Dancingerovou, ale tohle asi bude můj šťastný pár. Hodně štěstí do soutěže,“ píše jedna z fanynek pod jejich oficiální fotografii.

Martina na všech rozhovorech působí velice sympaticky a pozitivně, a tak se dá srovnat s loňským sportovcem Vavřincem Hradílkem, který byl též trochu „kopyto“, ale charisma a pozitivní nadšení mu nechybělo. A tak si získal mnoho fanoušků.

Oskar Hes a Kateřina Bartůněk Hrstková

Tak tento pár člověk nemůže přehlédnout. Z fotografií i na jejich osobních profilech je vidět jasná touha po výhře a profesionalita. Nedávno dokonce společně nafotili profesionální taneční fotografie, kde je vidět neuvěřitelná ladnost Oskara Hese. Není se čemu divit, on sám je tanečník a pochází z taneční rodiny. Navíc je výraznou hereckou tváří a proslavil se i díky nedávnému snímku Bratři. Má za sebou rozhodně velký zástup fanynek a každá by si ho rozhodně přála vidět ve finále.

Na sociálních sítích ale není pod jejich fotografiemi tolik komentářů jako třeba u ostatních párů. Po srovnání, Lucie Vondáčková jich má 81 a Oskar Hes pouhých 9. U jiné fotky jich mají 59, ale i tak je jich méně než u ostatních. Až se show spustí, každý bude očekávat velký talent, nadání a profesionalitu ze strany herce. Proto je již teď brán jako velký favorit.

Snad Oskarovi nepodlomí nohy výběr jeho taneční partnerka, ta totiž není příliš oblíbená mezi fanoušky. I komentáře o tom mluví jasně „Měli dát Oskara a Adrianu,“ zmiňuje uživatelka se jménem a_horakova. Další pak píše „Chudák Oskar, měl být s Adriankou“. Kajaa.zit pak dodává „To ne, chudák Oskar“. Mnoho pozitivních reakcí na tanečnici není a hodně lidí se shodují, že k sobě jednoduše nejdou. Snad nesympatie ke Kateřině nezpůsobí brzké vyřazení tohoto páru. A já se tedy ptám, co komu Kateřina udělala a proč nemá velkou oblibu diváků?

Toto nejsou všechny páry letošního ročníku, rozhodně jsou ale vidět. A kdo z nezmíněných je váš favorit?

zdroj: Blesk.cz, Instagram, autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz