Hlavní obsah
Umění a zábava

Domácí kurzy mučení dětmi nyní v akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pxhere.com

Deník Bláznivky na vsi

Jelikož jste projevili nepokrytý zájem o seberozvoj neboli sebetrýznění za účelem lepšího odolávání stresíčku, abyste byli „free, cool a in“, přicházíme se speciální nabídkou. Vypisujeme u nás doma hned několik kurzů!

Článek

První se jmenuje Aktivizuj svá chodidla náhodným nebo třeba i cíleným šlápnutím na kostičky Lega! Výborně se tím aktivizuje i tvé bytí v přítomnosti, pěkně si „poventiluješ“ svůj dávno potlačovaný vztečík a dostane se ti možnosti úlevy v podobě verbalizace vztečíku dle tvých preferencí!

Další z řady kurzů se nazývá Zenově do nového roku! V čem spočívá? Necháme tě chvíli o samotě s našimi ratolestmi a ty budeš zažívat to pravé vykročení ze své komfortní zónečky, můžeš si vybrat, jestli pravou nebo levou nohou, je to fuk, vystavení se takovémuto diskomfortu v podobě neutichajícího řevu, hlomozu a kvílení, je nejlepší zenovou terapií, kam se hrabe terapie chladem! Ale kdyby i to ti bylo málo, můžeš vyskočit z našeho okýnka rovnou do snížku a posílit se pro mě za mě i tím chladíkem. Ráda bych ti jako odborný průvodce šla příkladem, leč nepůjde to, posiluji se úplně něčím jiným (no spíš: ráda bych). No a když se nemůžu střískat, střískám aspoň náš skoro-nový boxovací pytel. Kdyby míra diskomfortu přerůstala nedej bože (Bože?) tvá nastavená stavidla, za mírný poplatek ti mohu zapůjčit svá ošoupaná Otíkovská sluchátka. Ale neboj, vše uslyšíš i tak a z okýnka našeho přízemního vyskočíš možná i bez touhy vystavování se chladu. Tož, zvaž dobře tyto alternativy, již se na tebe těšíme v našem Resortu Svaté Martiny!

Tvá Martina Bláznivka

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz