Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kevin Sorbo alias Hercules je dnes k nepoznání. Má zákaz hraní, téměř oslepl a straní se veřejnosti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Gage Skidmore-Wikimedia Commons/Public domain

Kdo by si nepamatoval legendárního Herculese? I tento herec má za sebou bohatou filmovou kariéru, ale především pestrý soukromý život. Stihl se oženit a změnit své smýšlení. Média následně zjistila, že se úplně zbláznil.

Článek

Herec Kevin David Sorbo se narodil 24. září 1958 v Minnesotě. O tom, že by se chtěl stát hercem, začal poprvé přemýšlet na vysoké škole. Rodiče však byli proti, protože byl na svůj věk velmi nadaný sportovec. Věnoval se fotbalu, baseballu a basketballu. Ve všech sportech vynikal a měl neskutečný talent. Později zkoušel hrát alespoň amatérské divadlo, a po ukončení svého studia na vysoké škole získal své první angažmá v divadle, se kterým se podíval do světa.

Svou profesionální hereckou kariéru započal v osmdesátých letech svou účastí v seriálu To je vražda, napsala. Stal se také jedním z nejvíce úspěšných kandidátů na Supermana. Jeho velká role přišla až v roce 1995, kdy dostal nabídku zahrát si seriálového Herculese, a to ve filmu Hercules a Amazonky. Roli přijal a předvedl tím svůj velký herecký talent. Zajímavostí je, že film Hercules původně nebyl plánovaný jako dlouhodobý televizní projekt, ale mělo se jednat o jednorázovou záležitost. Další role přišla o pár let později a splnil si sen o své roli v seriálu Xena. Diváci ho také mohli zahlédnout v seriálu Dva a půl chlapa nebo Andromeda. Herec se po úspěšném dokončení projektu oženil a spolu se svou ženou má tři děti.

Kevin Sorbo je dnes k nepoznání

Kevin Sorbo se na roli Herculese dokonale hodil, protože v době natáčení měřil 191 centimetrů a měl ze sportu dokonale vypracované svaly. Fanynky na něho letěly a on si svou slávu užíval. Ačkoli byl seriál Hercules skutečně úspěšný, Kevin Sorbo se dostal do velkých problémů. Žádné další herecké nabídky nedostával a herecká společnost ho postupem času vyřadila ze svých seznamů. Herec to vysvětloval tím, že jako konzervativní křesťan byl údajně umístěn na hereckou černou listinu, a proto již nedostává žádné nabídky.

„Bylo to smutné. Víte můj manažer a agent, kterého jsem měl mnoho let, mi řekl, že už pro mě nemají práci, protože jsem křesťan a jsem příliš konzervativní,“ prozradil v jednom ze svých posledních veřejných rozhovorů Kevin Sorbo. Tím, že nedostával žádné pracovní nabídky, se postupem času zcela stáhl z veřejného života. Podle amerických médií i světových režisérů se Kevin Sorbo zbláznil. Dnes nemá žádné svaly, začal holdovat alkoholu, kvůli kterému téměř oslepl a odmítá se bavit se svými kolegy. Dokonce si proti sobě poštval i řadu svých příznivců, a to kvůli svým rasistickým názorům.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz