Hlavní obsah

Mahulena Bočanová měla s manželem problémy kvůli své dceři. Dnes je z Márinky krásná slečna

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=22501655

Vztah Mahuleny Bočanové a jejího manžela Viktora Mráze byl vždy klidný a zalitý sluncem. Ani když se rozváděli, neměli mezi sebou velké rozepře. Ty nastaly o několik let později, když se měli dohodnout na péči jejich dcery.

Článek

V roce 2001 si Mahulena Bočanová tajně vzala podnikatele Viktora Mráze. V té době byla v šestém měsíci těhotenství a čekala svou první dceru Márinku. Jejich vztah vypadal harmonicky, fanoušci jim fandili a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco pokazit. Pak ale přišel nečekaný zlom – dvojice se rozešla a následovalo těžké období plné konfliktů, které proměnilo jejich rozchod v opravdové drama.

Jejich manželství se rozpadlo po osmi letech, ovšem ani tehdy to nevypadalo, že by se mohlo něco zvrtnout. V zákulisí českého showbyznysu však proudily informace, že za krach vztahu mohla nevěra. Mluvilo se také o tom, že když Bočanová v roce 2006 soutěžila v taneční soutěži StarDance, začala si románek se svým tanečním partnerem Jaroslavem Kuněšem (51). Těmto spekulacím napomáhal i fakt, že i když ze soutěže vypadli, dlouhou dobu spolu nadále objížděli různé plesy a společenské akce jako exkluzivní hosté. „Když ta holka s vámi nechce být a chce žít jinak, nedá se nic dělat a člověk jí to má umožnit,“ prozradil podnikatel v jednom ze svých rozhovorů.

Neshodli se na péči ani výši alimentů

Ať už to bylo jakkoli, drama začalo poté, co se rozhodli jít od sebe. Nedokázali se shodnout na péči o dceru Márinku a dohadovat se měli i ohledně alimentů. V roce 2018 se dokonce na profilu Bočanové na sociálních sítích objevila část korespondence, z níž vyplývalo, že po Mrázovi požaduje její advokát zdvojnásobení. Tuto konverzaci však nezveřejnila herečka, nýbrž její dcerka, která si hrála s telefonem.

„Stala se nešťastná náhoda. Máme teď vyhrocené vztahy a spor je ve stadiu, kdy si veškerou naši korespondenci a SMS archivuji v mobilním telefonu. Ten si ode mě půjčila na hraní dcera, a omylem zprávy odeslala na sociální síť. Nemůžu se na ni zlobit, není si toho vědoma. Můj malý Rain Man tak omylem odkryl naši třináctou komnatu a hodil mi klacky pod nohy,“ vysvětlila Bočanová pro deník Blesk a dodala, že jde o pouhý omyl, nikoliv záměr ukazovat soukromé zprávy.

Dcera Márinka vyrostla do krásy a dělá mamince radost

Z dcery Mahuleny Bočanové vyrostla krásná slečna. Jedna z nejznámějších českých hereček se na sociálních sítích pochlubila fotkou své dcery Márinky, která po ní zjevně zdědila půvab. Márinka od narození trpí lehkým autismem, a proto potřebuje neustálou péči a pozornost. To ale Bočanové, kterou si mnozí pamatují z pohádky Kouzelný měšec, vůbec nevadí. Pro svou dceru by udělala cokoli a obě dvě si společně dokonale rozumí.

Herečka by pro svou dceru udělala cokoli. „Obě jsme jako jedna bytost. Trvalo mi dlouho, než jsem dosáhla smíření a vnitřního klidu, ale nakonec se to podařilo. Teď už obě žijeme šťastně. S Márinkou dělám úplně všechno, od jejího dětství. Cestujeme, lyžujeme, plaveme, jen je potřeba neustálý dohled, jako kdybyste hlídali šestileté malé trdlo,“ napsala na svém Instagramu Mahulena Bočanová, která svou dceru pravidelně ukazuje a je tím i vzorem pro ostatní rodiče, jejichž děti jsou zcela zdravé, ale netráví společně tolik volného času.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz