Hlavní obsah

Linda Rybová si manžela musela vydobýt. Od Batulkové schytala i pár facek, dnes jsou stabilní pár

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Petr Novák -Wikimedia- Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0,

Linda Rybová a David Prachař patří mezi nejznámější páry v Česku. Jejich vztah začal před více než 20 lety a od té doby prošel mnoha zkouškami. Nyní se však objevují spekulace, že by jejich manželství mohlo být v ohrožení. Co je na tom pravdy?

Článek

Když se Linda a David dali dohromady, rozhodně to neměli jednoduché. Jejich láska vzplála v době, kdy byl Prachař ještě ženatý s herečkou Danou Batulkovou. „Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat. Šlo to trochu jinak,“ vzpomíná Linda Rybová na začátky jejich vztahu.

Veřejnost tehdy Lindu nešetřila. Byla označována za rozvracečku rodiny a dostávala nenávistné dopisy. I Dana Batulková těžce nesla manželovu nevěru. Dokonce došlo i na fyzické napadení mezi oběma herečkami. „Jednou se ty dvě dokonce měly poprat v šatně, když hrály ve stejné divadelní hře,“ uvedl tehdy zdroj z okolí a média o tom hojně psala.

Spekuluje se o tom, že mají krizi

V poslední době se však objevují zvěsti o možných problémech v jejich manželství. Spekuluje se dokonce o tom, že se David Prachař údajně zajímá o jiné ženy, což by mohlo Lindu dohnat do náruče jiného muže. Je pravda, že věkový rozdíl mezi manželi je značný - Linda je o 17 let mladší než David.

To samo o sobě ale nemusí být problém. „Jsme celkem harmonický pár. Za tu dobu, co jsme spolu, se párkrát stalo, že jsme si lezli na nervy, ale vždycky jsme to překonali,“ přiznala dříve Linda Rybové. Zajímavé je, že se v médiích objevily informace o údajném setkání Lindy s jejím bývalým partnerem, hudebníkem Robertem Kodymem. S ním Linda žila před vztahem s Davidem Prachařem.

Za covidu si oba prožili náročné období

„Člověk je v životě postaven před různé zkoušky a musí se rozhodnout. Někdy to bolí, ale když se rozhodne správně, tak ta bolest přejde,“svěřila se Linda v jednom z rozhovorů. Je tedy možné, že Linda a David procházejí náročným obdobím. Nicméně, oba jsou zkušení herci a vědí, jak důležité je chránit své soukromí. „Pandemie rozkymácela naše životy,“ přiznali Linda a David v nedávném rozhovoru.

Je možné, že právě toto náročné období prověřilo jejich vztah. Ať už je pravda jakákoliv, jedno je jisté – Linda Rybová a David Prachař jsou pár, který už mnohokrát dokázal, že dokáže překonat i ty nejtěžší překážky. Zůstává tedy otázkou, zda současné spekulace jsou jen dalším testem jejich lásky, nebo skutečně signalizují hlubší problémy v jejich vztahu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz