Hlavní obsah

Silikon(z)y

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Cheos

aktfotos-aktfotografie-akt-fotoshooting

Na světě není nic krásnějšího a dokonalejšího než je žena. A my muži, přiznejme si to, jsme fascinováni především jejich dmoucími se ňadry.

Článek

Vybíráme si ženy ne podle jejich inteligence, duševní krásy, ale především dle toho jak se dokážou prezentovat svou tělesnou dokonalostí. Vím, je to primitivní, zaostalé a ubohé, ale bohužel nedá se s tím vůbec nic dělat. Ten atavismus je prostě v nás a nikdy se na tom nic nezmění.

A ty potvůrky to moc dobře vědí. Vystavují své přednosti až to už začíná být mnohdy nevzrušivé a nudné.

Zbožňuji přírodní poprsí své ženy, jeho jemnost, hebkost, pevnost, oblost a dokonalost, kde to vše mohu ještě umocnit dotekem či polibkem.

Chápu, že si žena nechá udělat umělá ňadra ze zdravotních důvodů, případně jako pracovní nástroj, ale kterého muže může potěšit a rozvášnit umělá hmota, která je mu nabízena jako náhražka skutečné krásy a smyslnosti?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám