Hlavní obsah

Jaké plemeno kočky se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Astrologie a zvířata je fascinující téma, které může inspirovat mnoho lidí. V dnešním článku se zaměříme na kočky. Jsou to tajemné bytosti, které podle mnohých chrání před zlými energiemi.

Článek

Níže najdete plemena koček, která se hodí k jednotlivým astrologickým znamením.

Beran (21. března - 19. dubna): Sfinx

Berani jsou odvážní, energičtí a rádi zkoumají nové věci. Stejně tak jako bezsrstý Sfinx, jsou přímočaří a mají rádi aktivitu.

Býk (20. dubna - 20. května): Devon Rex

Býci jsou originální, nezávislí a mají své vlastní myšlenky. Devon Rex je znám pro svůj jedinečný vzhled a inteligentní povahu.

Blíženci (21. května - 20. června): Habešská kočka

Blíženci jsou společenští, otevření novým zkušenostem a mají energii. Habešská kočka je také aktivní, hravá a vždy toužící po nových dobrodružstvích.

Rak (21. června - 22. července): Ragdoll

Raci jsou citliví a milující lidé. Ragdoll je plemenem, které je známé svou oddaností a nebojácností.

Lev (23. července - 22. srpna): Mainská mývalí kočka.

Lvi jsou charismatičtí, vlídní a majestátní. Mainská mývalí kočka je jedno z největších plemen koček a je známé svou krásou a elegancí.

Panna (23. srpna - 22. září): Siamská kočka

Panny jsou kritické, analytické a mají vysoké standardy. Siamská kočka je inteligentní, aktivní a často se považuje za „mluvící“ plemeno.

Váhy (23. září - 22. října): Ruská modrá kočka

Váhy jsou vyvážené, diplomatické a harmonické. Ruská modrá kočka se vyznačuje svou klidnou a mírumilovnou povahou.

Štír (23. října - 21. listopadu): Kartouzská kočka

Štíři jsou vášniví, silní a tajemní. Kartouzská kočka je plemeno koček, které je známé svou dynamickou a nezávislou povahou.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince): Orientální krátkosrstá kočka

Střelci jsou dobrodružní, nezávislí a cestovatelské povahy. Orientální kočka je energická a společenská kočka, která nemá strach z nových výzev.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna): Norská lesní kočka

Kozorohové jsou spolehliví, zodpovědní a vytrvalí. Norská lesní kočka je chytrá, rezervovaná a vždy loajální ke své rodině.

Vodnář (20. ledna - 18. února): Britská krátkosrstá kočka

Vodnáři jsou známí svou stabilní a trpělivou povahou. Britská krátkosrstá kočka se vyznačuje svou klidnou a milující osobností.

Ryby (19. února - 20. března): Ragamuffin

Ryby jsou romantické, citlivé a kreativní. Ragamuffin je velmi přátelské a láskyplné plemeno, které se dokáže dobře přizpůsobit svému okolí.

Každá kočka má svou jedinečnou povahu a osobnost, která může být nezávislá na jejím plemeni. Pokud máte doma jiné plemeno než to, které se hodí k Vašemu znamení, nezoufejte, vesmír Vám seslal přesně tu kočku, kterou jste potřebovali.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz