Hlavní obsah
Astrologie

Znamení lásky nebo znamení nenávisti?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Zvěrokruh je od nepaměti fascinující téma pro mnoho lidí. Jednotlivá znamení, která ho tvoří, mají různé charakteristiky a osobnostní rysy, které se liší od sebe a ovlivňují to, jak se chovají v mezilidských vztazích.

Článek

Jistě najdete mnoho článků, kde je popsáno, jak se jednotlivá znamení zvěrokruhu k sobě hodí a jak se chovají v době lásky. Co přijde, když láska skončí, jak se tato znamení budou k sobě chovat v době rozchodu nebo rozvodu? Jaký vliv má jejich astrologický profil na rozchod v partnerském vztahu? Tohle čtení není pro slabší povahy!

Rozcházet se s tvrdohlavým Beranem Vám nezávidím. Všechny jeho temné stránky vyplují na povrch. Pravděpodobně se bude snažit Vás rozeštvat s Vašimi přáteli a o agresivní výbuchy v takovém případě nebude nouze. No hodně štěstí, budete ho potřebovat.

Jestli si myslíte, že rozchod s jinak klidným Býkem bude lepší, nenechte se mást, nebude. Od této chvíle bude všechno Vaše chyba, úplně všechno. Doporučujeme si opatřit bloček a sepsat si seznam výčitek, které se na Vás nahrnou. Třeba se tomu jednou zasmějete.

V případě Blíženců se setkáte s jejich dvojakostí. Při rozchodu zjistíte, že Váš partner je něco jako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Ne, nenechte se přesvědčit, že vše bude dobré od té hodné stránky Vašeho partnera, záhy se dostaví ta druhá a začne peklo.

Rozchod se zpátečnickým Rakem také nebude žádný med. Rak s precizností archeologa vykutá veškeré Vaše minulé prohřešky a předloží Vám je na stříbrném podnose. Těšte se i na to, na co jste už dávno zapomněli.

Od charismatického Lva, který je rád centrem pozornosti můžete při rozchodu očekávat dramatické chvíle. Je jedno, že se špinavé prádlo nemá prát na veřejnosti, protože Lev si to prádlo rád přemáchne před Vašimi známými i spolupracovníky.

Pečlivá Panna bude chtít být pečlivá i při rozchodu. Pravděpodobně přesně přepůlí Vaše společné fotografie, Váš společný majetek a možná najdete přepůlenou i nějakou Vaši oblíbenou věc. Vašeho psa budete mít nyní ve střídavé péči přesně na půl.

Jindy harmonické Váhy rozchod jistě vyvede z míry. Nicméně Váhy jsou na změny stavěné a celkem rychle se začnou realizovat někde jinde a s někým jiným.

Obvykle navenek přísný Štír může prožívat hluboké emoce včetně zklamání. Ačkoliv nebývá tolik pomstychtivý, může odhalit veřejnosti partnerova tajemství nebo je použít proti němu.

Svobodomyslní Střelci se chovají nepředvídatelně, v případě rozchodu to nebude jiné. Nicméně většinou nakonec zvítězí jejich dobrosrdečnost. Negativní zážitky nechají za sebou a budou se soustředit na nové zkušenosti. Právě střelci jsou nejvíce ochotni uchovat si kamarádství se svými bývalými partnery, což je mnohdy nelibě neseno partnery novými.

Rozchod s excentrickým a nezávislým Vodnářem, Vás možná překvapí. Jeho chování je značně turbulentní. Tudíž se Vám může stát, že jejich touha po svobodě a nezávislosti bude tak silná, že rozchodu s Vámi budou věnovat jen malou pozornost. Možná si toho ani nevšimnou.

Emociálně závislá Ryba Vás může přemlouvat a prosit na kolenou, pravděpodobně se dočkáte různých scén. Bude to peklo, nicméně i úzkostlivá Ryba se může proměnit ve žraloka, a i bez Vás odplout k novým zážitkům na širé moře.

Chladný Kozoroh bude postupovat rozvážně. Žádné slzy, žádné scény na veřejnosti, to si nechá do soukromí. V případě společného účtu už pravděpodobně převedl peníze jinam a cennosti nehledejte, jsou dobře schované tam, kde je nenajdete.

Je třeba si uvědomit, že vztahy jsou složité a závisí na více faktorech, nejen na znamení zvěrokruhu. V konečném důsledku záleží na nás samotných, jak se rozhodneme ve vztahu jednat. Nicméně poznáváte v článku sebe nebo některého z Vašich ex-partnerů? Napište nám to do diskuze.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz