Hlavní obsah
Umění a zábava

Hlava v láhvi, manželka v kufru aneb příprava na apríl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: WOMBO Dream - AI Art Generator

Za necelý měsíc bude opět příležitost odvety každému, který vás štval poslední rok. Kdo si s přípravou aprílu pospíší, dosáhne nezapomenutelného zážitku (pro oběť).

Článek

Vtípky co jdou možná až moc daleko

Důležité je, aby apríl netrval do dalšího dne. Vyhnout se všech trvalých následků. Hlava v láhvi může u některých způsobit mdloby, takže bacha, kam oběť odpadne.

Postup výroby je následující. Potřebujete skleněnou zavařovací láhev, která přibližně odpovídá velikosti hlavy, 3D fotka hlavy, trocha barvy/marmelády, paruku. Vytvořit 3D fotku hlavy může být trochu náročnější, ale vždy jde najít nějaká cizí a stáhnout z internetu. Následně tuto fotku zafóliovat, aby se neroztekly barvy, a vložit do láhve naplněné vodou. Na první pohled je láhev plná hlavy. Pokud má hlava potenciálně vlasy, tak paruka vyčuhující z láhve přidá na reálnosti. Takovou hlavu je vhodné nastražit někam, kde překvapí a není ji vidět už z dálky. Nejčastěji to je lednice nebo skříňka v kuchyni. Slabší povahy to může složit.

Foto: https://twitter.com/eva_hnikova/status/485709862975049728/photo/1

Zjednodušený návod na výrobu hlavy v láhvi

Jak nastražit mrtvolu manželky do kufru aniž by byla potřeba manželka? Stačí do pátých dveří od auta přivřít paruku stejného odstínu vlasů. Opřít si o auto lopatu nebo na střechu sekyrku, pomůže představivosti cíle. Nenechávejte „místo činu“ bez dozoru, protože každý apríl musíte zakřičet ještě před vytočením 158ky.

Pokud máte pověst „táty roku“ a máte doma miminko, tak můžete přivázat prcka na balónky s heliem a poslat do vesmíru. Hlavně bezpečně, aby vám neuletělo. Stačí na malého přivázat jen pár balónků (nepřekročit kubík helia na kg dítěte, jinak fakt odletí) a zbytek už udělat silou paží. Abyste nebyli vidět, tak se schovat za roh domu, dveří nebo okna a zavolat na nic netušící mámu/babičku. Je to jako když dělá táta raketu, ale místo táty jsou vidět balónky.

Pro nenáročné

Pokud vás někdy děsí, proti čemu se ráno probouzíte, tak můžete uštědřit stejný zážitek dané osobě. Dostatečně velké zrcadlo, ideálně bez rámu, položit na postel proti této spící osobě a pak ji opatrně vzbudit. Být 10cm od vlastního obličeje, zajistí moc hezké vstávání.

Ještě jednodušší je nalepit průhlednou izolepu mezi zárubně/futra. Taková dobře přilepená izolepa na obličeji dokáže pobavit. Podobně funguje čirá potravinová fólie. Někteří extremisti ji dokonce nalepí na záchodovou mísu, ale uklízet by se mi to nechtělo.

Pokud se někdo bojí pavouků nebo polétavého hmyzu, tak se toho dá také využít. Přitlačit na strop kbelík a zavolat na zamýšlenou osobu, ať to podrží ze země smetákem, že musíte skočit pro něco, čím zabijete TO (čeho se bojí). Pak danou osobu můžete nechat vytrápit, když bude volit mezi věčností se smetákem v ruce a nebo vypuštěním netvora. Pokud zvolí to druhé, tak určitě potěší, že je v kbelíku voda. Podobně pomůže kbelík na zemi a historka o chycené myši. Opět jí přesvědčte, ať kbelík drží. Ať na pokyn kbelík zvedne a vy tu myš chytnete. To taky uděláte a hned „myš“ s křikem hodíte po ní. Hlavní je rychlost, zbytek už udělá paranoia. Variant a sofistikovaný verzí vtípku je spousta.

Známé klasiky

Pokud mají pánské záchody jednoduchou ikonku, tak jde panáčkovi přidat sukýnka a udělat si z žen „dobrý den“.

Zprávy/telefonáty o těhotenském testu taky nikdy neomrzí… když je na těhotenském testu křížek, znamená to, že jsem v pohodě?… to je plus!

Foto: David "DOBRODRUH" Slovák

Děti jsou starost, tak je třeba toho využít při aprílu

Udělejte snímek obrazovky telefonu/počítače a použijte je jako pozadí přístroje. Když následně schováte všechny ikony, které budou následně jen na fotce, tak máte dokonale zaseknutý přístroj. Obzvlášť frustrující pro děti závislé na moderních přístrojích. Dospělé zase dostanete změnou jazyka telefonu. Třeba čínština v telefonu bude velkým oříškem.

Záměna potravin všeho druhu. Děláte pro někoho jídlo? Co ho trochu vylepšit? Místo marmelády kečup. Místo obyčejného párku, párek napíchaný chilli. Oreo se zubní pastou místo náplně také překvapí chuťové pohárky.

Vteřinovým lepidlem přilepené víčko lahve v kombinaci s rozpůlenou lahví? Rozpůlenou láhev slepte izolepou a izolepu schovejte za etiketu. Když bude daná osoba zápasit s víčkem, tak zmáčknutá láhev se rozpojí a vlhké překvapení je na světě.

Otočte hrnek na kafe dnem vzhůru a na jeho dno dejte šlehačku. Cíl si nevšimne, že si bere hrnek vzhůru nohama. Pokud je navíc hrnek plný vody, tak ještě ranní káva způsobí malou potopu.

Pokud nechcete plýtvat drahocennou vodou, můžete rozlít hrnek jen fiktivně. Správně chlupatá žínka složená do hrníčku a lehce posypaná skořicí nebo kávou vytvoří iluzi pěny na kávě. Když si dáte lžíci skrz ucho hrníčku, tak stačí držet lžíci a hrníček spadnou na zem nemůže. Jde to použít na nafingování letícího hrníčku na nebohou oběť, když ji jakoby omylem polejete.

Snad se některé nápady budou hodit. Za ty 4 týdny se toho dá vymyslet ještě spousta. Kdysi někdo vymyslel špagetovníky. Stromy, na kterých rostou špagety. Lidé tomu fakt věřili. Tak jako v USA někteří věří, že čokoládové mléko pochází z hnědých krav. Hlavně nezapomeňte, co jsem psal na začátku. Žádné trvalé následky!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz