Hlavní obsah
Sport

Ronaldo se opět zachoval dětinsky. Nezvládl prohru v přáteláku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia commons, CC BY 4.0 DEED

Po přátelském utkání fanoušek po Ronaldovi hodil dres Al Hilalu. Ten si ho posměšně otřel o své genitálie a poté ho zahodil. Takhle se nechová 39letý profesionální fotbalista.

Článek

Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo nedávno oslavil své 39. narozeniny. Jak se říká, s věkem přichází zodpovědnost. To neplatí u Cristiana.

Před pár dny se odehrál zajímavý duel mezi dvěma saúdskými velikány. V zápase si to rozdal Al Nassr proti Al Hilalu. Celé utkání dopadlo lépe pro Al Hilal, kdy se jim podařilo zvítězit 2:0. Ačkoli se jednalo o přátelák, celých devadesát minut bylo dost vypjatých. V zápase padlo několik žlutých karet, přičemž jednu dostal i Ronaldo.

Možná i tohle je ten důvod, proč Cristiano na fanouška reagoval tak agresivně. Když procházel kolem tribuny, někdo před něj hodil dres konkurenčního Al Hilalu. Tohle byla poslední kapka pro Portugalce a ten se dresem poškrábal na intimních partiích. Potom ho ještě zahodil.

Celá situace byla zbytečná ze strany fanouška, ale je více než jasné, že se jednalo o nějakou blbou srandu. Ovšem to Portugalcovo ego neuneslo.

Při zápase začali dokonce tamní fanoušci skandovat jméno Lionela Messiho, což už taky těžce nezvládnul. Ten se snažil bránit gesty, kterými ukazoval: „Já jsem Cristiano, ne Messi.“ Je už trochu smutné, jak si z Ronalda dělají srandu i v Saúdské Arábii.

Tlak na Ronalda byl ten zápas opravdu velký, ale furt se jednalo o pouhý přátelák. Fakt, že v zápase hrál dost podprůměrně mu taky moc nepřidal.

Jsou to tyhle maličkosti, kdy ego hráče převyšuje jeho kvality. Proto jsem jednoznačně na straně Messiho. Nejlepší hráč v historii, který nedělá žádné větší přešlapy, jen hraje čistý fotbal.

Cristiano si určitě zaslouží respekt, ale moc nechápu, kdo ho může porovnávat s Argentincem. Rozdíl mezi nimi je snad ve všech aspektech. Statistiky, trofeje i respekt mezi hráči a trenéry patří převážně Lionelovi.

O tom svědčí i výkony, které předvedl na Mistrovství světa, kde v 35 letech jednoznačně dotáhl Argentinu k titulu. Momentálně v Interu Miami nepodává svou nejlepší hru, ovšem kvůli tomu tam ani nešel. Do Ameriky si šel pouze dohrát svou slavnou kariéru.

Nikomu neberu pozitivní pohled na Ronalda, ale fakt, že Messi je momentálně nejlepším hráčem v celé historii fotbalu nikdo nezmění.

Zdroje: Ronaldo, Zápas

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz