Hlavní obsah
Aktuální dění

Dnes je den bizárů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Andrea Piacquadio/Pexels

Kontroluju si v kalendáři, zda není prvního dubna, protože po přečtení dnešních zpráv to nutně předběhlo apríl.

Článek

Budu stručná, ale obrázek si udělejte sami a snad se vám hlava vrátí na původní místo. Moje se z toho všeho docela točí.

Aby to bylo spravedlivé, přidávám dvě zahraniční a dvě domácí zprávy a slibuju, že je to jeden větší bizár než druhý.

S první šokující zprávou přicházím z Maďarska, kde se místnímu starostovi podařil majstr štyk. Z evropských peněz se mu podařilo postavit stezku v korunách stromů, jen bez těch stromů. Ano, slyšíte dobře. Ty totiž stihl před postavením této turistické atrakce pokácet. Takže stezka, která je navíc postavená dost ledabyle - za tu krátkou dobu, co stojí, už stihla vlivem silnějšího větru přijít o střechu - stojí na planině s popisem – kde nic, tu nic. Na co mají koukat turisté, co mají obdivovat, těžko říct. To je za mě bizár číslo jedna.

Druhá zpráva je z Nizozemí, kde existuje muž, co se rozhodl vytěžit ze svého těla maximum, respektive využít toho, čím ho příroda obdarovala. Rozprodává své sperma, a podle počtu přiznaných potomků, které už dosáhlo čísla 550, to vypadá, že se ničím jiným nebaví. Bohužel to má svou stinnou stránku, je zde totiž riziko, že se tito potomci jednoho dne můžou potkat, a aniž by znali svůj stejný genetický základ, se můžou dále rozmnožovat. Bizár s číslem dva.

Poslední dvě zprávy jsou z tuzemska. Tak si představte, před soudem stanou dvě ženy, obě vysokoškolsky vzdělané, co vyslyšely přání jednoho muže ukončit jeho život, a ještě navíc mu uvěřily, že po smrti jeho tělo samo zmizí. Společně tedy zosnovaly plán. Všichni tři se sešli v bytě jedné z nich, muž se dobrovolně a se vším smířen položil na postel a nechal ty dvě ženy konat. Jedna z nich, zubařka, tedy lékařka, která jistojistě složila Hippokratovu přísahu, prováděla úkony (detailů vás ušetřím), které tedy vedly k usmrcení. A protože jeho tělo, tak jak sliboval, po smrti samo nezmizelo, se šly udat na policii. Netřeba k tomu nic dodávat, že? Bizár číslo tři.

No, a kolečko bizárů ukončím zprávou ze showbusinessu, která už obletěla minimálně celý virtuální svět. Tou zprávou je tajná svatba režiséra Kolečka s modelkou Vignerovou. V tomhle zvláštním trojúhelníku jsem se ztratila už dávno, tak si říkám, kde se ztratily hodnoty? Smysl pro rodinu? Myslím na toho jejich malého, který to ještě bez možnosti pochopení sleduje, jaký bizár se okolo něj děje kvůli jeho přelétavému tatínkovi. Rodiče si holt nevybíráme. Bizár číslo čtyři.

Tak to by pro dnešek stačilo. Vyhlašuji dnešek dnem bizárů, kdy je dovoleno téměř vše. Něco se vám v práci nepodařilo? Ujel vám spoj? Vylilo se kafe? A ještě jste se o něj třeba popálili? V pohodě, to k takovému dni patří.

Opatrujte se!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám