Hlavní obsah

Energie lásky jako něžné pohlazení aneb když úsvit nechá lásku rozeznít

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ellisenergy

vášeň

Každá vteřina se zapisuje do nás samotných, když si uvědomíme, že skrytá dynamika je to, co většinou zůstává skryto, i když je hybatelem všeho.

Článek

Nádherné je to ráno, které nás zaplavuje sdílenou láskou. Nádherný je ten úsvit, který nám ukazuje krásu horizontu a její sílu. Ten obraz jako by rozezněl naše srdce. Stačí se jen podívat do oblak, které ožívají v záři reflektorů vycházejícího slunce a vysílají k nám hořící vášeň v tanci před námi. Ano, každá vteřina je jiná. A každá vteřina se zapisuje do nás samotných, a o to víc v nás zůstává, když si uvědomíme, že skrytá dynamika je to, co většinou zůstává skryto, i když je hybatelem všeho. Dávám za pravdu těmto moudrým slovům, která nejsou moje, ale rezonovala hluboko v mém srdci.

A teď?

Teď můžeme začít náš obyčejně neobyčejný den. Den v lásce s láskou. S úsměvem na rtech a s rarášky v očích. Den plný pohlazení v každičkém pohledu. Den plný energie lásky.

A pak že ten život není báječně krásný. Je a jak!

Krásný den, vaše iv

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz